André Villas-Boas sub presiune la Tottenham

Antrenorul portughez, Andre Villas Boas. (MIGUEL RIOPA / AFP / Getty Images)
P. P.
28.11.2013

Parcursul din Premier League în acest an a lui Tottenham a fost mult sub aşteptările conducerii în ciuda investiţiilor de peste 100 de milioane de euro făcute în vară.

O lovitură dureroasă a venit după înfrângerea cu 6-0 în faţa lui Manchester City. Poziţia lui Andres Villas-Boas a fost zgâlţâită de rezultatele din această perioadă iar următorul meci cu Manchester United, poate fi hotărâtor pentru viitorul tehnicianului portughez la Spurs.

Într-o discuţie cu oficialii clubului englez, Villas-Boas s-a asigurat că nu va avea probleme pe viitor în ciuda faptului că lucrurile au mers prost până în prezent.

”Am încrederea conducerii. Am încrederea jucătorilor mei şi am să merg mai departe să-mi fac treaba. Ultima discuţie pe care am avut-o cu cei din conducere a fost acum două sau trei zile. Conducerea a fost de aceeaşi părere, că totul a mers prost şi sperăm să se schimbe lucrurile în viitor. Am fost la o întâlnire obişnuită. Am vorbit pe scurt despre joc”, a menţionat Andres Villas-Boas.

Internaţionalul român, Vlad Chiricheş, este de părere că partida cu Manchester United este vitală pentru moralul echipei şi decisivă pentru a încheia parcursul nefavorabil din ultimele meciuri.

"Este un meci binevenit pentru noi. Trebuie să trecem cum putem peste ultima înfrângere şi să câştigăm joi, ca să ne revenim din punct de vedere moral. Sper să jucăm cât putem de bine şi să câştigăm meciul", a declarat Chiricheş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor