Anatol Şalaru, despre plecarea lui Dodon la parada de la Moscova: Acesta „scuipă” pe morţii din războiul moldo-rus din 1992

Dodon speră că făcând o poză cu Putin va câştiga un nou mandat, afirmă Şalaru sugerând că preşedintele „surogat” ar fi mereu cu telefonul la ureche pentru a primi ordine de la Kremlin.
Anatol Şalaru
Anatol Şalaru (facebook.com)

Presa de la Chişinău scrie că în baza deciziei preşedintelui Dodon, 75 de militari din „Garda de Onoare”, unitatea de elită a Armatei Naţionale vor participa şi defila la parada militară de la Moscova dedicată Zilei Victoriei în Al Doilea Război Mondial care va avea loc la 24 iunie.

Plecarea lui Dodon la Moscova - încă o confirmare a faptului că acesta este pudelul lui Putin, care execută imediat comenzile date de stăpân, a declarat în context fostul ministru al Apărării Anatol Şalaru, menţionând că este o parodie să sărbătoreşti 9 mai în iunie.

Mai mult, Dodon expune soldaţii Armatei Naţionale la infectarea cu virusul Wuhan, dat fiind faptul că Rusia este campioană la infectări şi ascunde adevărul despre nivelul extinderii coronavirusului.

În opinia preşedintelui executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), în afară de Putin nimeni nu vrea să aibă de-a face cu Dodon care jigneşte zecile de mii de victime deportate şi ucise de Rusia, dar mai ales „scuipă” pe morţii din războiul moldo-rus din 1992.

Această vizită nu va aduce nimic R.Moldova. După cum s-a văzut, sprijinul vine din vest, nu din est. Ajutoarele trimise de România şi chiar cele trimise de Ungaria au venit pe o platformă de colaborare cu NATO, a adăugat politicianul.

„Dodon speră că făcând o poză cu Putin va câştiga un nou mandat. Un surogat de preşedinte mereu cu telefonul la ureche pentru a primi ordine de la Kremlin”, a conchis Anatol Şalaru.

Şeful statului, cunoscut pentru simpatiile sale pro-ruse, a acceptat imediat invitaţia primită de la omologul său rus, Vladimir Putin, de a participa la parada militară de la Moscova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe