Anatol Şalaru: Mătăniile lui Dodon la tancurile sovietice nu ajută în lupta cu virusul sau economia pusă pe butuci

În agricultură se anunţă un dezastru, corupţia a înflorit mai mult decât pe vremea lui Plahotniuc, economia este paralizată, iar Dodon îşi valorizează aptitudinile de muzeograf sătesc, afirmă Anatol Şalaru.
Igor Dodon în vizită la memorialul „Eternitate” din raionul Rezina
Igor Dodon în vizită la memorialul „Eternitate” din raionul Rezina (facebook.com/Dodon Igor)

Igor Dodon a făcut o adevărată pasiune pentru moaştele sovietice din perioada celui de-al doilea război mondial şi nu renunţă nici pe timp de pandemie la slăvirea lor, susţine fostul ministru al Apărării Anatol Şalaru, referindu-se la vizita de miercuri a preşedintelui la complexul memorial „Eternitate” din satul Cinişeuţi, raionul Rezina.

„Din nefericire, mătăniile lui Dodon la tancurile sovietice nu ajută nici luptei cu virusul şi cu atât mai mult economiei pusă pe butuci nu doar de pandemie dar şi de proasta administrare a economiei Republicii Moldova”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN) menţionează că în agricultură se anunţă un dezastru, corupţia a înflorit mai ceva ca pe vremea lui Plahotniuc, aşa-numitul ”credit rusesc” este o adevărată vânzare a R. Moldova pe bani mărunţi, economia este paralizată, iar Dodon îşi valorizează aptitudinile de muzeograf sătesc.

În opinia lui Anatol Şalaru, preşedintele Dodon ar trebui să manifeste acelaşi zel şi faţă de gazoductul Iaşi-Chişinău. „Oare ştie pe unde trece acest gazoduct?”.

Mai mult, după anunţul preşedintelui României, Klaus Iohannis, conform căruia România va trimite în R. Moldova medici, asistenţi medicali, medicamente şi echipament medical pentru a ajuta la combaterea virusului Wuhan nu a existat nici măcar un gest de mulţumire, constată fostul ministru al Apărării.

„Că Igor Dodon nu iubeşte România nu este un secret de mult timp dar, măcar, cei 7 ani de acasă îl obligau la un simplu: Mulţumesc România! Norocul nostru este că nu mai este aşa mult până la alegerile prezidenţiale”, a concluzionat politicianul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe