Amal, strălucitoare la aniversarea soţului ei, George Clooney

Amal Clooney
Amal Clooney (Epoch Times)

Avocata Amal şi celebrul actor George Clooney tocmai au aniversat un an de la căsătorie, iar recent, Amal Clooney a fost prezentă la o aniversare importantă pentru soţul său.

Ei au participat la un screening aniversar al filmului "O Brother, Where Art Thou?" (Marea hoinăreală) în timpul Festivalului de Film de la New York. Anul acesta se împlinesc 15 ani de la apariţia filmului regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen, care a avut la bază ''Odiseea'' lui Homer. Filmul prezintă aventurile a trei condamnaţi (George Clooney, Tim Blake Nelson şi John Turturro), care încearcă să se întoarcă în Sud în anii '30, acasa la Everett (George Clooney) pentru a recupera banii dintr-un jaf.

Amal a apărut mai strălucitoare ca niciodată la acest eveniment. Chipul său încă mai radiază fericirea unei tinere căsătorite!

Avocata a purtat o rochie verde superbă, simplă, marca Versace, fusta cu pliseurile mari şi tivul asimetric scoţându-i în evidenţă silueta.

Actorul George Clooney, în vârstă de 54 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin şi au făcut nunta în luna septembrie, la Veneţia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură