Alecu Reniţă: „La 15 noiembrie, împreună cu toţi fraţii mei vom da o mână de ţărână peste cadavrul politic Igor Dodon”

R.Moldova este împânzită şi practic ocupată de serviciile secrete ruseşti, cuibărite la Preşedinţie, Parlament, Guvern, în instituţiile de forţă, securitate şi justiţie, afirmă Alecu Reniţă.
Alecu Reniţă, fost deputat, jurnalist şi preşedinte a Mişcării Ecologiste din RM
Alecu Reniţă, fost deputat, jurnalist şi preşedinte a Mişcării Ecologiste din RM (captură video)

Preşedintele Igor Dodon, prin politicile sale criminale şi trădătoare, a sărăcit populaţia şi a ruinat baştina a milioane de cetăţeni moldoveni, pe care i-a fugărit de acasă să argăţească peste hotare, scrie pe pagina sa de socializare jurnalistul, omul politic şi deputatul în două legislaturi Alecu Reniţă, menţionând că atunci când arde casa, oamenii aleargă să stingă focul, nu pierd timpul preţios pe adunări şi dezbateri despre metodele de combatere ale incendiului.

Semnatarul Declaraţiei de Independenţă a R. Moldova susţine că: „dacă facem un bilanţ elementar al activităţilor distructive şi crimelor comise de „preşedintele-kuliokar”, vedem că individul corupt şi iresponsabil a aţâţat vrajba între oameni şi bresle, între părinţii rămaşi acasă şi copiii lor din diasporă, între cetăţenii de la Comrat şi cei de la Bălţi.

În nesimţirea lui de trădător înnăscut şi bădăran, Igor Dodon a insultat sute de mii de cetăţeni moldoveni din Diasporă, etichetându-i „electorat paralel” şi ameninţându-i că îi va lipsi de dreptul la vot, a pângărit mai multe lucruri şi îndatoriri sfinte, începând de la genocidul organizat împotriva celor peste 600 de mii de pensionari lăsaţi de izbelişte, fără mâncare şi medicamente şi, terminând cu profanarea credinţei şi transformarea bisericilor în staffuri electorale.

Uitaţi-vă atent în biografia murdară şi trădătoare a fariseului şi o să vă convingeţi că el este urgia şi Iuda cuibărită în preşedinţie, că el este gata să dea foc R.Moldova numai să obţină un al doilea mandat.

Să-l oprim la timp, pe 15 noiembrie! Uniţi, vom învinge! Fiţi siguri – după înfrângere, „kuliokul” va fi dat pe mâna unei justiţii oneste, cu toţi hoţii şi făţarnicii, care îşi bat joc de noi, de propriul popor şi neam.

Să luăm aminte: înlăturarea lui Dodon este foarte importantă pentru a opri federalizarea acestui teritoriu românesc, fiindcă el este instrumentul Kremlinului pus să continue fragmentarea Basarabiei începută la 28 iunie 1940 şi „legiferată” la 2 august 1940.

Prea puţini din alegători înţeleg că actualmente R.Moldova este împânzită şi practic ocupată de serviciile secrete ruseşti, cuibărite în Preşedinţie, Parlament, Guvern, în instituţiile de forţă, securitate şi justiţie. Există o reţea mai veche şi alta mai reînnoită, care dictează prin marioneta Dodon orientarea geopolitică şi mersul instituţiilor de stat din R.Moldova.

Ceea ce ştiu din informaţiile adunate din diferite surse mă obligă să scriu că eliminarea lui Dodon de la putere a devenit un imperativ şi orice şovăială sau absenţă de la vot pune în mare pericol cauza noastră naţională. Să se scuture de iluzii şi supărări vremelnice oricine care consideră că ne va fi mai bine în viitorii 4 ani cu Dodon decât fără acest trădător de neam şi ţară.

Avem nevoie de o mobilizare generală la alegeri ca să-l scoatem pe nepoftitul Iuda din casele noastre, de pe pământul nostru. Dincolo de nemulţumirile justificate şi de pierderile suferite, se cere să fim solidari şi mai uniţi ca niciodată.”

Preşedintele Mişcării Ecologiste din Moldova, Alecu Reniţă, a ţinut să sublinieze că mizează foarte mult pe prezenţa masivă la vot a basarabenilor din România şi de peste hotare. „Da, la 15 noiembrie voi participa la vot cu speranţa că împreună cu toţi fraţii mei de acasă şi din Diasporă, mobilizaţi exemplar unul ca unul, vom arunca o mână de ţărână peste cadavrul politic în totală descompunere igor dodon. Adio, lichea trădătoare de neam şi ţară!”.