2014 - Revenirea în tendinţe a denimului

Timeless Denim
Timeless Denim (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Denimul este o surpriză în materie de modă în acest an. Fie că vorbim de blugii tăiaţi, fuste, cămăşi sau trench-uri, denimul revine în tendinţe în sezonul primavară/vară 2014.

Obiectele vestimentare din denim sunt prezente sub diverse aspecte care fac din denimul clasic o apariţie excentrică, reinventată: blugii stil skinny sau boyfriend precum şi nuanţele cromatice deschise cu efect de pete, fustele mini sau cloş, cămăşile în degrade sau cele accesorizate cu ţinte, perle, toate reprezintă un must-have al sezonului.

Modelele se regăsesc în ţinutele casual ale fiecărei prezenţe feminine din peisajul actual al modei. Denimul reinventat creează un look cool ce captează atenţia tuturor. Blugii boyfriend au devenit o piesă de rezistenţă şi se pot purta cu top-uri scurte sau largi, albe sau nuanţe mai îndrăzneţe după preferinţele fiecăreia dintre voi. De asemenea, revenirea în tendinţe a fustei din denim a fost un succes în rândul fashionistelor.

Dacă şi tu iubeşti denimul, acum este momentul să îţi creezi o nouă apariţie purtând un obiect reinventat care va atrage cu siguranţă multe priviri!