Călărie: Clubul Equestria organizează primul concurs de echitaţie pe 2011

Clubul de Echitaţie Equestria, cea mai modernă bază hipică din România, amenajată la standardele impuse de Federaţia Ecvestră Internaţională, organizează în zilele de 5 şi 6 februarie primul concurs de echitaţie indoor din România.

Competiţia are loc la Baza Hipică "Ştefan Stoica" din Tâncăbeşti, str Hipodromului FN, com. Snagov, şi va cuprinde un concurs de casă de sărituri peste obstacole cu premii în valoare de 6.000 lei.

"Suntem încântaţi să organizăm primul concurs de echitaţie în manej acoperit din ţară şi cu această ocazie să deschidem şi sezonul competiţional ecvestru pe 2011. Până în prezent, în România, nu se organizau concursuri de sărituri în sezonul rece deoarece nu exista un spaţiu acoperit adecvat care să permită găzduirea unor competiţii.Într-o astfel de competiţie, sportivii au tot interesul să îşi prezinte caii, pentru că numai aşa, evoluând în faţa publicului în condiţii de concurs şi obţinând rezultate bune creşte valoarea calului, iar călăreţul avansează în clasament şi automat în cariera sportivă", susţine Ozana Moraru, proprietar Club Equestria, într-un comunicat.

În concurs au fost înscrişi aproximativ 80 de cai, cu călăreţi din Bucureşti, Sibiu, Piatra Neamţ, Braşov, Bacău, Tg. Mureş şi Câmpina. Concursul reuneşte atât sportivi profesionişti cât şi amatori.

Spectacolul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă în ambele zile. Clubul are amplasate tribune de 200 de locuri în manejul principal şi de asemenea un restaurant cu 60 de locuri din care se poate viziona concursul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport