Ziua 220. "O grupare mafiotă ne mutilează viitorul! Dacă revolta de pe Facebook s-ar muta în stradă, am mai avea o şansă!"

România are parte de cea mai toxică guvernare de la Revoluţie şi până acum şi se îndreaptă spre prăpastie. Revolta de pe Facebook ar trebui aşadar mutată în stradă, până ce ţara nu e complet distrusă de actuala putere, susţin protestatarii, reveniţi lângă Guvern.
Protest
Protest (Epoch Times)

Singura grijă a celor de la putere este să facă legi pentru ei, nu pentru cetăţeni, transmit protestatarii, reveniţi pentru a 220-a zi lângă Guvern.

Indignaţi că "politica" demarată în iarnă de PSD/ALDE prin adoptarea OUG 13 continuă, ba chiar se merge din rău în mai rău, cetăţenii lansează un nou apel la trezire şi la proteste masive, până nu va fi prea târziu. Căci pe guvernanţi nu-i interesează de ţară, de români şi sacrifică Educaţia, Sănătatea, Infrastructura Apărarea pentru pensii speciale şi majorări salariale pentru parlamentari şi pentru corupţii din funcţiile publice, şi ne împing spre faliment.

Protest
Protest (Epoch Times)

"De peste 7 luni protestăm împotriva corupţiei şi incompetenţei celor care conduc această ţară spre dezastru. Şi, în timp ce doi neurochirurgi îşi dau demisia pentru că nu îşi pot desfăşura activitatea în condiţii de siguranţă pentru pacienţi, doamna Firea ne asigură că totul este OK, Dragnea şi Olguţa fac vizite de lucru cu zâmbetul pe buze în spitalul de la Craiova. Procesele lui Dragnea şi Tăriceanu se reiau de la zero pentru simplul motiv că una dintre judecătoare se pensionează. Avertismentele primite de la ambasadori şi reprezentanţi ai UE sunt ignorate cu tupeu şi sunt interpretate după cum le convine lor. Singura lor grijă este să facă legi pentru ei, nu pentru noi.

Furia Străzii e singura de care se tem şi care i-ar putea opri. Dacă nu ne mobilizăm să ieşim în stradă cât mai curând, în fiecare zi din ce în ce mai mulţi, s-ar putea să fie prea târziu când toate legile vor ajunge în Parlament. Dacă revolta de pe Facebook ar fi transferată în stradă, atunci am mai avea o şansă", transmite o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, o altă participantă la protest opinează că românii au parte acum de cea mai toxică guvernare de la Revoluţie şi până acum. Potrivit acesteia, actuala putere nu doar că nu dă doi bani pe nevoile ţării ci mai şi distruge tot ce-i iese în cale.

"Asistăm neputincioşi la un spectacol grotesc prin care o grupare mafiotă ne mutilează ţara şi viitorul. De la Revoluţie încoace este de departe cea mai toxică guvernare: în toate funcţiile importante ale statului se află oameni incompetenţi, corupţi şi fără scrupule. Puţinele instituţii care nu au fost încă subjugate – Parchetul General şi DNA – sunt în mare pericol iar atacurile sunt diabolice.

Oamenii ăştia nu dau 2 bani pe nevoia de dezvoltare a României şi distrug tot în calea lor. Pe ei nu îi interesează şi nu îi îngrijorează nici frământările propriului popor, care de atâtea luni îşi strigă în stradă nemulţumirile, nici îngrijorarea mediului de afaceri sau a statelor europene şi occidentale.

Nu îi interesează că duc România în faliment: pentru sănătate nu sunt bani, pentru educaţie nu sunt bani, pentru apărare nici atât dar e bine că avem bani pentru pensii, pensii speciale şi majorări salariale pentru parlamentari şi pentru corupţii din funcţiile publice şi mai ales pentru mult anunţatul referendum pentru familie. Acest referendum nu este altceva decât o altă batjocură la adresa poporului român şi încă o sfidare la inteligenţa noastră. Codul civil prevede foarte clar că “prin soţi se înţelege bărbatul şi femeia uniţi prin căsătorie” - Art.258, alin (4). Şi atunci întreb pentru ce se face de fapt acest referendum? Este inacceptabil ca în contextul internaţional mai mult decât îngrijorător în care ne aflăm să avem preocupări atât de mărunte când priorităţile ar trebui să fie cu totul si cu totul altele. Pe români îi interesează siguranţa naţională, justiţia, educaţia, sănătatea, infrastructura, credibilitatea faţă de NATO şi UE. Nu vom pleca din stradă până când lucrurile nu se vor îndrepta spre direcţia pe care ne-o dorim!", spune protestatara.