Tudose despre 'recuperabilul' Grideanu: "Sunt lucruri în diverse stadii de negociere, de calmare!"

Orice om care poate fi "recuperat" e un câştig, a declarat Tudose, vorbind despre Grindeanu, personaj căruia, după ce i-a declarat război lui Dragnea, acum pare să îi fi revenit dorinţa de a reintra în graţiile conducerii partidului.
Mihai Tudose(Prim-ministru),
Mihai Tudose(Prim-ministru), (Florin Chirila/Epoch Times)

Invitat marţi la TRV, prim-ministrul Mihai Tudose a abordat şi subiectul "situaţiei" predecesorului său, care, reamintim, în loc să facă, aşa cum a promis după alungarea din fruntea Guvernului, dezvăluiri despre OUG 13, a ales recent să intre în discuţii (părinteşti) cu Dragnea şi cu liderii PSD, discuţii a căror finalitate ar putea fi o funcţie departe de ţară.

Astfel, întrebat la TVR 1 care este viitorul politic al lui Grindeanu şi dacă este posibil că acesta să ocupe o funcţie de consul, Tudose a răspuns: "Mai vorbim...". De asemenea, chestionat dacă fostul premier a fost iertat de PSD, şeful Executivului a răspuns: "Mai vorbim. (...) Sunt lucruri care sunt în progres, sunt în diverse stadii de negociere, de calmare".

Tudose a mai opinat că orice om care poate fi recuperat este "un câştig". "La foarte multe ocazii în viaţă, sunt momente când eşti foarte supărat, dar după aia începe să îţi treacă. (...) Orice om pe care-l poţi recupera, pe care poţi să-l ţii aproape, e un câştig", a declarat Tudose.

De asemenea, Tudose a precizat că s-a întâlnit recent cu Grindeanu pentru a discuta despre chestiuni de politică externă.

"Am aflat că e în Bucureşti şi l-am rugat să vină şi îi mulţumesc că a venit şi am discutat despre câteva lucruri, politică externă. În general, la întâlnirile cu oficialităţi străine, există momentul acela de tete-a-tete (...), lucrurile acelea nu sunt scrise, nu rămân. Am avut nevoie de câteva informaţii, pe care domnul Grindeanu (...) mi le-a dat în timp real, spuse corect, lucruri care ne folosesc nouă, ţării'', a declarat Tudose.

Întrebat dacă în cadrul întâlnirii l-a chestionat pe Grindeanu dacă se va alătura proiectului politic Pro România iniţiat de Victor Ponta, şeful Guvernului a răspuns: "L-am întrebat dacă emigrează pe undeva. Mi-a zis că nu şi văd că n-a făcut-o".

Mai amintim că, după ce a fost dat jos prin moţiune de cenzură, înainte de a părăsi Palatul Victoria, premierul Grindeanu promitea dezvăluiri pe OUG 13, ordonanţa prin care se "legaliza hoţia", dezvăluiri care nu au mai fost făcute nicicând.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne