Ziua 211. "Trăim într-un coşmar în care România se îndreaptă spre colaps! La cârmă e un borfaş sinistru!"

În orice ţară cu cetăţeni responsabili, în momentul în care guvernanţii s-ar fi atins de Pilonul II de pensii ar fi fost imediat sancţionaţi şi "măturaţi" de la conducere prin proteste masive, susţin protestatarii veniţi lângă Guvern, amintindu-le celor de acasă că e timpul să ia atitudine.
Protest
Protest (Epoch Times)

Ţara este condusă spre colaps de semidocţii şi infractorii ajunşi la cârma României, transmit de lângă Guvern protestatarii #rezist, indignaţi de nesfârşitele atacuri ale PSD la adresa Justiţiei şi de modul în care vestitul program de guvernare s-a întors împotriva cetăţenilor şi a economiei acestei ţări.

Potrivit oamenilor reveniţi în Piaţa Victoriei pentru a 211-a seară consecutiv de la adoptarea OUG 13, România trăieşte un coşmar şi este timpul ca cetăţenii să se trezească pentru că lucrurile în ţară au luat-o razna, situaţia fiind de-a dreptul strigătoare la cer.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Trăim într-un coşmar în care România se îndreaptă spre colaps, cu viteză maximă, iar la cârmă e un borfaş sinistru. România, trezeşte-te! Şi trimite-l pe Daddy la culcare, într-un coşmar cu DNA, arest şi şedere la Jilava, cu vedere spre zid.

Românii sunt un popor inteligent, educat, creativ, cu un fin simţ al umorului - s-a văzut foarte clar la proteste după pancarte şi discursul coerent al oricărui participant. E inadmisibil ca o astfel de naţie să fie condusă de semidocţi şi infractori! E inadmisibil ca într-o ţară membră UE Justiţia să fie atacată (şi la ce mod)!

E inadmisibilă politizarea Justiţiei! E inadmisibilă o Curte Constituţională slugă a puterii! E inadmisibil un Avocat al Poporului care apără infractorii! E inadmisibil nivelul la care a ajuns corupţia! E inadmisibil ca nişte impostori să hotărască soarta noastră şi a copiilor noştri!

E inadmisibilă incompetenţa crasă! E inadmisibil să nu existe nici un domeniu care să funcţioneze! Lista ar putea continua în aceeaşi notă de lucruri strigătoare la cer.... Se poate vedea cu uşurinţă că în cazul acestei administraţii nu se întrunesc condiţiile minimale de competenţă şi bună credinţă. Sentinţa s-o dea fiecare..", transmite protestatara.

La rândul său, o altă protestatară arată că guvernanţii se pregătesc să fure contribuţiile cetăţenilor la Pilonul II de pensii ca să acopere găurile din buget făcute prin mărirea iresponsabilă a salariilor fără investiţii în proiecte de anvergură, aceasta în timp ce pun la cale un nou atac la adresa justiţiei."

Protest
Protest (Epoch Times)

"În orice ţară civilizată cu cetăţeni responsabili, în care guvernanţii s-ar fi atins de Pilonul II de pensii, ar fi fost imediat sancţionaţi şi "măturaţi" de la conducere prin proteste masive. La noi, indignarea se manifestă mai mult pe reţelele de socializare şi din ce în ce mai puţin acolo unde ar trebui să fim, adică în stradă.

Sunt aproape 7 milioane de cotizanţi la Pilonul II (cu vârsta între 35-45 ani). Dacă măcar 10% dintre aceştia ar fi conştienţi că, prin măsurile anunţate, guvernanţii nu fac altceva decât să fure din contribuţiile lor ca să acopere găurile din buget făcute prin mărirea iresponsabilă a salariilor fără investiţii în proiecte de anvergură, ar fi un motiv suficient pentru a ieşi masiv la proteste.

Aceste măsuri, coroborate cu modificările propuse de Tudorel pentru pachetul de legi din justiţie, nu sunt deloc întâmplătoare. Şi noi ştim asta, însă, din păcate, "neputinţa" noastră este că, încă de astă-iarnă, în timp ce ei fac doi paşi înainte şi doar un pas înapoi, noi facem exact invers: un pas înainte şi doi înapoi.

Sper că, cel puţin 10% din cotizanţii la Pilonul II de pensii vor intui pericolul care ne paşte pe noi toţi, se vor mobiliza şi vor ieşi alături de noi în stradă, unde să rămânem până când vor renunţa la aceste măsuri. Aşa am reuşit în februarie cu OUG 13, cu perseverenţă", spune protestatara.
Protest
Protest (Epoch Times)
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne