Protest inedit la Constanţa pentru eliberarea delfinilor. Poliţia a dat amenzi "generoase"

(Captură Foto)

Trei persoane, printre care un cetăţean olandez, au întrerupt, sâmbătă, un spectacol la Delfinariul din Constanţa, sărind în apă în timpul unei reprezentanţii a delfinilor. Cei trei - doi bărbaţi şi o femeie - au cerut eliberarea delfinilor. Gestul i-a costat câte 1.500 de lei, sumă cu care a fost amendat fiecare dintre ei. Mai mult, conducerea instituţiei intenţionează să depună şi plângere penală, relatează Hotnews.

Potrivit sursei citate, spectacolul de la Delfinariu a fost întrerupt după ce trei persoane s-au apropiat de marginea bazinului în timpul reprezentaţiei delfinilor şi au sărit în apă, în ciuda încercărilor angajaţilor instituţiei de a-i opri. Protestatarii au afişat pancarte cu mesaje "Marea este casa delfinilor" şi "Ni-Ni şi Chen-Chen suferă pentru distracţia voastră".

Angajaţii Delfinariului au sunat la 112, iar în scurt timp şi-a făcut apariţia un echipaj de Poliţie. Cei trei - un bărbat de 32 de ani din Olanda, un alt bărbat de 33 de ani din Eforie şi o tânără de 28 de ani din Cluj - au plecat însoţiţi de poliţie şi au fost amendaţi cu câte 1500 de lei de persoană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne