Ziua 210. "Fără unitate nu reuşim să scăpăm de sistemul acesta ciumat!"

Protestatarii #rezist au revenit în Piaţa Victoriei, determinaţi să-şi continue lupta pentru apărarea Justiţiei. Căci, în opinia protestatarilor, a apăra Justiţia este echivalent cu a apăra produsul muncii tale de corupţii care încearcă să legalizeze hoţia.
Protest
Protest (Epoch Times)

După o seară în care mii de lumini au strălucit lângă Guvern, reamintindu-le mai marilor ţării că societatea nu doarme şi că nu va permite aservirea Justiţiei, protestatarii #rezist au revenit, în pofida ploii reci, şi luni, pentru a 210-a zi consecutiv în Piaţa Victoriei.

Deşi doar câteva zeci astăzi după ce ieri circa 3000 de persoane s-au mobilizat în apărarea Justiţiei, protestatarii se declară cât se poate de motivaţi şi determinaţi şi le reamintesc celor de acasă, celor care vor să trăiască onest şi decent într-o ţară normală, că o justiţie independentă este o condiţie necesară pentru prosperitate.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Venim şi astăzi în Piaţa Victoriei din acelaşi motiv pentru care am făcut-o şi la începutul anului, chiar înainte de încercarea de legalizare a hoţiei prin OUG 13 şi cred că din acelaşi motiv pentru care s-a ieşit în stradă şi acum 27 de ani. Venim pentru că vrem să trăim onest, într-o ţară prosperă, în care munca şi bunul simţ sunt valori împărtăşite de toţi şi în care regulile sunt respectate de toţi.

Justiţia este cea care ar trebui să se asigure că regulile sunt respectate de toţi, ori vedem că există o mafie, un sistem parazit care vrea să se îmbuibe din munca celor cinstiţi şi să îşi aroge pentru ei şi apropiaţii lor privilegii extra şi nu poate face asta fără a controla justiţia. Eu sunt aici pentru a apăra independenţa justiţiei, ceea ce este echivalent cu a-mi apăra produsul muncii mele şi dreptul la o viaţă prosperă. Poate nu este evident, dar o justiţie independentă este o condiţie necesară pentru prosperitate", declară un protestatar.

La rândul său, o tânără din nucleul protestatarilor #rezist le transmite celor de acasă că fără unitate nu vom reuşi să scăpăm de sistemul ciumat care a nenorocit România. 'Trebuie să ne facem auziţi ocupând străzile!', spune protestatara.

Protest
Protest (Epoch Times)

"La protestul din 27 august au participat doar 3000 de români. Bucureştiul are o populaţie de peste 4 milioane de oameni. Ceilalţi români nu sunt afectaţi de corupţie? De ce nu se unesc cu noi? Le convine că Dragnea face ce vrea din ţara noastră? Trei persoane au încercat să se facă auzite ocupând strada şi au ajuns la poliţie, amendate! O femeie a fost tăvălită de jandarmi când a trecut prin cordonul de jandarmi. Nu suntem uniţi, oameni buni, şi fără unitate nu reuşim să scăpăm de sistemul acesta ciumat.Trebuie să ne facem auziţi ocupând străzile. Dragnea vrea să îngenuncheze justiţia ca să scape de puşcărie! Români, vă rog, uniţi-vă! Nu renunţaţi la protest!", spune tânăra.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne