PSD scoate românii în stradă. "Justiţie independentă, nu stat subordonat" - un nou protest anunţat duminică

Schimbările substanţiale pe care PSD intenţionează să le opereze în domeniul justiţiei scoat, din nou, lumea în stradă.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

PSD ia din nou cu asalt Justiţia! De la anul am putea vedea la DNA şi la Procuratura Generală şefi numiţi doar de partidul condus de Liviu Dragnea, a tras un semnal de alarmă comunitatea Corupţia Ucide, care îi cheamă din nou pe români în stradă.

Organizat pe Facebook, protestul intitulat "Justiţie independentă, nu stat subordonat" este programat duminică seară - de la ora 20:00 la ora 23:00.

"PSD ia din nou cu asalt Justiţia. Preşedintele ar putea fi exclus – conform proiectului ministrului Justiţiei – din mecanismul de propunere a procurorilor-şefi ai Parchetului General, DNA şi DIICOT. ”Reforma” justiţiei în viziunea PSD înseamnă numirea acestora exclusiv de către Guvernul PSD. Ceea ce a rămas independent din presă sau instituţii reacţionează din nou, fiecare cu propriile instrumente.

Acelaşi lucru ar trebui să facem şi noi în stradă. În stradă, pentru că asta e principala noastră pârghie şi pentru că asta a avut efect cu alte ocazii. Suntem probabil cu toţii obosiţi de atâtea semnale de alarmă, dar e momentul să reacţionăm cât putem de ferm. Altfel, putem doar să ne uităm cum ne transformăm resemnaţi într-un regim autoritar, aşa cum putem doar privi spre Ungaria sau Polonia.

De la anul am putea vedea la DNA şi la Procuratura Generală şefi numiţi doar de PSD. Trecerea Inspecţiei Judiciare la Ministerul Justiţiei e doar un alt punct prin care ne întorc, dacă îi lăsăm, în epoca în care Justiţie însemna Rodica Stănoiu", a fost mesajul transmis de Corupţia Ucide.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne