Ziua 207: "Şobolanii" să se retragă în găurile lor! E timpul să începem reconstrucţia României!

"Manevrele lui Dragnea sunt vizibile din spaţiul cosmic, iar el continuă să mintă cu tupeu de borfaş prins cu mâna în poşetă, că nu e la curent cu ce se întâmplă", îşi manifestă indignarea protestatarii #rezist, care transmit că e timpul să reînceapă reconstrucţia României.
Protest
Protest (Epoch Times)

Românii nu vor să fie o naţie de hoţi, vor Justiţie, nu corupţie, vor oameni cinstiţi în fruntea ţării. Cu toate acestea politicienii de la putere fie nu pricep mesajele pe care le transmit protestatarii #rezist în mod constant de peste 7 luni, fie se prefac că nu le înţeleg şi le ignoră văzându-şi de interesele lor, îşi transmit indignarea cetăţenii reveniţi în Piaţa Victoriei pentru a 207-a seară de la adoptarea OUG 13.

Mai motivaţi ca de obicei de pachetul de modificări ale legii Justiţiei anunţate de Tudorel Toader, modificări considerate de multe persoane drept o tentativă de a subjuga Justiţia politicului, oamenii îi transmit lui Liviu Dragnea că nu el reprezintă România, iar PSD-ului că n-a fost votat să mutileze legislaţia şi să supraimpoziteze populaţia.

Din punctul de vedere al celor veniţi lângă Guvern, este timpul ca Dragnea şi ai lui să plece şi să înceapă reconstrucţia României.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Le-a expirat timpul acestor semidocţi care ne conduc. Au demonstrat (mai mult decât era nevoie) de ce sunt capabili. Cu o gândire de găinări şi cu o viziune limitată la propria persoană, nici nu se putea altfel. E timpul ca "şobolanii" să se retragă în găurile lor, toată planeta a văzut cine sunt. Comisia Europeană cere explicaţii în legătură cu atacurile aspupra justiţiei şi a statului de drept, procurorii şi magistraţii iau şi ei atitudine. Manevrele lui Dragnea sunt vizibile din spaţiul cosmic, iar el continuă să mintă cu tupeu de borfaş prins cu mâna în poşetă, că nu e la curent cu ce se întâmplă... E timpul ca România să fie condusă de elită, de oameni capabili şi cu viziune, cărora le pasă de ţară. E timpul să începem reconstrucţia României!", transmite o protestatară.

La rândul său, o tânără protestatară îi transmite şi ea liderului PSD că oamenii vor rămâne în Piaţa Victoriei şi că nu vor pleca capul în faţa unui infractor:

"Alegătorii PSD şi-au dat oare seama că au fost păcăliţi? Sunt oare conştienţi de greşeala pe care au făcut-o? Sunt conştienţi că au încălcat principiile morale pentru 100 lei promişi la salariu? Cunosc profesori care divinizează partidul comunist PSD, profesori care educă în şcoli copiii românilor! PSD-ul nu are oameni prea inteligenţi în partid, PSD-ul nu păcăleşte oamenii cu principii morale!

Dragnea îşi doreşte să scape de puşcărie şi crede că noi nu ne dăm seama de acest lucru! Dragnea vrea să dirijeze Justiţia după bunul plac! Dragnea, noi rămânem în Piaţa Victoriei şi nu plecăm capul în faţa ta, infractorule! Dragnea, tu eşti doar o bubă plină de puroi! Piaţa Victoriei reprezintă România!", spune tânăra.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt protestatar reaminteşte că protestele sunt un maraton a cărui miză este un trai normal şi decent pentru români. Şi, până la linia de sosire - acea normalitate pe care ne-o dorim cu toţi - este cursa împotriva celor ce se opun decenţei şi civilizaţiei.

"Vin în continuare în Piaţa Victoriei alături de ceilalţi protestatari, din mai multe motive. Unul dintre acestea ar fi că politicienii de la putere fie nu pricep mesajele pe care le transmitem în mod constant de peste 7 luni, fie se prefac că nu le înţeleg şi le ignoră în mod conştient văzându-şi de interesele lor. Ba chiar mai mult decât atât, ne trezim că mai emit câte o declaraţie din care se înţelege că ei consideră că e ok ce fac. Ca şi cum ar fi fost votaţi de oameni pentru modificarea legislaţiei anticorupţie ori pentru supraimpozitarea celor care muncesc. Uneori parcă îmi dau impresia că nu sunt în stare să recepţioneze un mesaj simplu, de parcă ar exista şi funcţiona încapsulaţi ermetic într-o bulă a lor, fără conexiune cu realitatea. Însă asta ar fi problema lor, sau una dintre ele.

Alt motiv pentru mine este că de data asta nu s-a mai renunţat pur şi simplu la protest, ca în alte dăţi trecute. Nu s-a mai retras toată lumea la rutină, cu resemnare, zicându-şi vorbe de genul „oricum nu se schimbă nimic, nu are sens...” etc. Şi cred că ar fi păcat să mă las învins de resemnare şi să-i las şi mai puţini ori singuri pe aceşti oameni care continuă să creadă şi să încerce să schimbe situaţia. Şi continuăm să rămânem în acest maraton. Fiindcă noi credem că la linia de sosire ar putea să fie acel mod de a trăi, decent, cum ştim că există în ţările civilizate. Până la linia de sosire continuăm cursa împotriva celor care se opun decenţei şi civilizaţie", declară protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne