Test psihologic: cele 4 uşi

Test psihologic: cele 4 uşi
Test psihologic: cele 4 uşi (EpochTimes)

Testele psihologice au rolul de a indica faţete ale personalităţii noastre, pe care le ştim, bănuim că le deţinem sau despre care nu ştim. Unele teste sunt foarte riguroase, în vreme ce alte teste sunt bazate pe joc şi creativitate, în funcţie de ce anume se urmăreşte în testul respectiv. ''Testul celor 4 uşi'' dezvăluie cum percepeţi câteva aspecte importante din viaţa dumneavoastă, şi anume, profesia pentru care vă pregătiţi, viaţa personală, relaţia pe care o aveţi cu dvs. înşivă şi care reiese în general din nivelul de încredere în propriile forţe, precum şi modul în care reuşiţi să vă depăşiţi anumite limite şi vulnerabilităţi.

Testul celor 4 uşi este foarte uşor, iar în urma interpretării sale puteţi afla lucruri noi despre persoana dumneavoastră. Imaginaţi-vă că vreţi să intraţi într-o cameră, iar în jurul dvs. sunt patru uşi: o uşă neagră, o uşă roz, una albă şi una albastră. În ce ordine deschideţi cele 4 uşi?

Notaţi-le ordinea în care le-aţi deschide pe o foaie de hârtie.

Test psihologic: cele 4 uşi. Recomandare

Este bine să nu trageţi cu ochiul la interpretări înainte de a alege ordinea în care doriţi să deschideţi uşile. Pentru ca rezultatele să fie cât mai elocvente, este important să nu trişaţi. După ce aţi răspuns cerinţelor testului, treceţi la pasul următor şi citiţi interpretările testului.

Test psihologic: cele 4 uşi. Semnificaţii

Uşa albastră reprezintă munca dvs, profesia pentru care vă pregătiţi.

Uşa roz reprezintă dragostea, viaţa dvs. personală.

Uşa albă reprezintă stima de sine-încrederea în propriile forţe şi felul în care le percepeţi.

Uşa neagră reprezintă vulnerabilităţile şi limitele dvs. pe plan emoţional.

Test psihologic: cele 4 uşi. Interpretare

În cazul în care prima uşă deschisă a fost:

Uşa albă: sunteţi o persoană care are încredere în propriile capacităţi şi care dă dovadă de o stimă de sine crescută.

Uşa roz: sunteţi îndrăgostit sau va aflaţi în căutarea unei relaţii sentimentale, acest capitol al vieţii dumneavoastră fiind foarte important.

Uşa albastră: cariera reprezintă o prioritate în viaţa dumneavoastră, ceea ce înseamnă că celelalte aspecte ale vieţii au de suferit.

Uşa neagră: sunteţi deprimat sau vă aflaţi într-o perioadă de introspecţie a vieţii dumneavoastră.

În cazul în care cea de-a doua uşă pe care aţi ales-o să o deschideţi este:

Uşa albă: Aveţi tendinţa de a vă pune uneori pe un plan secundar, însă aveţi stimă de sine.

Uşa roz: Sentimental vorbind, aţi reuşit să atingeţi starea de echilibru. Sunteţi împăcat(ă) şi în armonie cu propria persoană, iar acest lucru se datorează fie faptului că vă aflaţi într-o relaţie plăcută, fie faptul că sunteţi o persoană echilibrată.

Uşa albastră: Investiţi suficient de mult timp în cariera profesională, în detrimentul celorlalte aspecte ale vieţii, poate la fel de importante.

Uşa neagră: Uneori, aveţi tendinţa de a vă retrage în propria locuinţă şi preferaţi să vă îndepărtaţi de cei din jur.

Dacă a treia uşă deschisă este:

Uşa albă: se pare că aţi renunţat la propria dvs. viaţă. De obicei, oamenii care aleg această uşă ca a treia variantă au o stimă de sine scăzută şi sunt înclinaţi spre o gândire pesimistă.

Uşa roz: treceţi fie printr-o perioadă dificilă în ceea ce priveşte aspectul relaţiilor, fie vă refuzaţi dreptul de a iubi şi de a fi iubit.

Uşa albastră: vă aflaţi într-o poziţie confortabilă în ceea ce priveşte situaţia carierei dvs. sau cea a locului de muncă.

Uşa neagră: suferiţi într-unul dintre aspectele principale ale vieţii. Aspectul respectiv vi-l va indica alegerea ultimei uşi.

Dacă a patra uşă deschisă este:

Uşa albă: viaţa dumneavoastră personală este neglijată din plin. Adesea, acestă variantă este aleasă de persoanele de sex feminin care s-au pierdut complet în responsabilităţile de acasă, soţul, copiii, nepoţii. În orice caz, această variantă arată o situaţie foarte vulnerabilă din viaţa dumneavoastră.

Uşa roz: se pare că vă neglijaţi sentimentele într-un mod profund, fie pentru că vă aflaţi într-o relaţie nepotrivită, fie pentru că aţi neglijat acest aspect al vieţii dvs.

Uşa albastră: nu vă place actualul loc de muncă şi singurul motiv pentru care continuaţi să mergeţi la serviciu este acela de a vă asigura cele necesare unui trai decent.

Uşa neagră: sunteţi o persoană sănătoasă din punct de vedere psihologic şi echilibrată din punct de vedere emoţional.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.