Tudor Chirilă: Ciorbea ne spune că poporul iubeşte condamnaţii si urmăriţii penali!

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)

Cunoscut pentru implicarea sa în viaţa cetăţii, cântăreţul Tudor Chirilă face apel către români să semneze în număr cât mai mare petiţia prin care lui Victor Ciorbea i se cere demisia, după ce a atacat la CCR legea care le interzice condamnaţilor penal să acceadă în Parlament.

Reamintim că o petiţie postată pe de-clic.ro, prin care lui Victor Ciorbea i se cere să-şi părăsească postul pentru a lăsa în loc pe cineva care pune pe primul loc interesul cetăţenilor, a strâns peste 80.000 de mii de semnături în ultimele 24 de ore, după ce Avocatul Poporului a anunţat că atacă la CCR legea care l-a oprit pe Dragnea să devină premier.

Redăm postarea lui Chirilă:

"Deci Victor Ciorbea încearcă să ne spună că una din marile preocupări şi griji ale poporului ar fi aia că Dragnea nu poate fi prim ministru pentru că a fost urmărit penal şi condamnat. Adică Ciorbea ne spune că poporul iubeşte condamnaţii şi urmăriţii penali şi ar vrea poporul să vadă dacă legea (de bun simţ) care le interzice ăstora să candideze e constituţională.

Eu personal nu cred că poporul se sinchiseşte prea tare de asta. Dar cred sincer că Ciorbea îşi depăşeşte atribuţiile. Mai ales atunci când ne spune că pe el nu l-au sesizat cetăţenii. "N-am fost sesizat nici de partide, nici de instituţii, nici de cetăţeni, dar (...), aseară, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus că ar fi cazul ca Avocatul Poporului să intervină". Resursele pentru slugărnicie şi oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploatează la maximum. Hai să semnăm în număr cât mai mare! Poporul suntem şi noi ăştia care gândim puţin altfel", scrie Tudor Chirilă.