Dragnea: Dacă Iohannis va încerca întârzierea legilor, Guvernul va utiliza ordonanţe de urgenţă

România nu poate rămâne blocată din cauza unor orgolii sau unor supărări, astfel că, dacă preşdintele Klaus Iohannis va încerca să blocheze sau să întârzie unele legi, Guvernul va adopta Ordonanţe de Urgenţă pentru a rezolva problema, a ameninţat şeful PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Dacă preşedintele Klaus Iohannis va încerca blocarea sau întârzierea legilor adoptate de Parlament, Guvernul Grindeanu va apela la Ordonanţele de Urgenţă pentru a implementa actele normative, a avertizat duminică seară, la România Tv, liderul PSD Liviu Dragnea.

"Dacă o să ajungem la concluzia că asta se intenţionează atunci, poate, Guvernul va utiliza Ordonanţe de urgenţă, pentru că România nu poate rămâne blocată din cauza unor orgolii sau unor supărări. România are nevoie de legi. Dacă se intenţionează, şi încep să văd că se intenţionează să se blocheze aplicarea legilor sau promulgarea lor, întârzierea lor, atunci Guvernul poate să adopte ordonanţe.

Pentru că oamenii au nevoie de măsurile pe care noi le-am promis şi noi vrem să le facem. Noi nu dăm la o parte măsurile, uităm de nevoile oamenilor, dorinţele lor, dorinţa noastră de a creşte România, lăsăm totul la o parte ca să ne ciondănim şi să ne batem în proceduri. Aşa ceva nu facem", a avertizat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat dacă are în vedere inclusiv suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, preşedintele PSD a negat un astfel de scenariu.

"Nu, am spus mereu că trebuie avută în vedere ca ultima soluţie, ultima soluţie pe care nici măcar n-o văd în zare. Nu asta este preocuparea noastră. Categoric nu", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne