Ovidiu Raeţchi: Actualul premier este dovada faptului că ce naşte din Iliescu luptă cu burghezii

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. (Epoch Times)

Premierul Victor Ponta sărbătoreşte 1 Mai în stil tovărăşesc, anti-imperialist şi anti-burghez, trimiţându-şi miniştrii să fugărească chiaburii care spoliază TVA-ul redus, a afirmat vineri, în cadrul unui comunicat de presă, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, adăugând că, în acest ritm, şeful PSD va ajunge să trimită la Canal covrigăresele care uită să dea bon fiscal.

Liberalul îl acuză pe Victor Ponta că a declanşat o adevărată luptă împotriva mediului de afaceri, ameninţând pe faţă comercianţii cu suprataxarea.

"Acţiunile Guvernului Ponta din ultima perioadă par menite să hărţuiască mediul de afaceri în cinstea sărbătorii tovărăşeşti de 1 mai. După războiul declarat împotriva florarilor, buticarilor, covrigarilor, micilor afacerişti care de-abia se menţin pe linia de plutire şi care a declanşat un val de revoltă, Victor Ponta a dus bătălia cu iniţiativa privată la un alt nivel. Pentru că şi-a dat seama că măsura scăderii TVA la alimente nu a fost gândită chibzuit, pe baza unui studiu de impact, Ponta vrea sa dea piept mediatic, dupa model Putin&Orban, cu supermarketurile.

Aceasta este singura explicaţie pentru ofensiva şi propaganda PSD şi a lui Victor Ponta din ultimele zile. Cred că este important ca românii să nu se lase păcăliţi: superficialitatea actualului premier va genera creşterea preţurilor din magazine. Retorica luptei cu marile companii străine este comunistoidă şi ipocrită. PSD sărbătoreşte 1 Mai muncitoresc în cel mai comunist mod cu putinţă: suprataxează şi pedepseşte orice formă de iniţiativă privată", a declarat Ovidiu Raeţchi.

Deputatul PNL a subliniat şi că, după ce la alegerile prezidenţiale a suprimat românilor din străinătate un drept politic – dreptul la vot, acum Ponta încearcă să blocheze mecanismele economiei de piaţă.

"După ce i-a blocat pe românii din străinătate să voteze, acum Ponta riscă să blocheze rotiţele economiei de piaţă. Actualul premier este dovada faptului că ce naşte din Iliescu luptă cu burghezii. Inspectorii ANAF au fost transformaţi în miliţieni de mărunţişuri, mai rămâne să îi trimită la Canal sau în închisori politice pe covrigarii şi buticarii care uită să dea bon. Dacă îşi propune să intre într-o galerie a celor mai stingheritoare figuri europene, alături de Putin şi Orban, Ponta e pe drumul cel bun", a mai precizat Ovidiu Raeţchi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.