Florin Mergea este semifinalist la turneul challenger de la Sopot (Polonia)

Tenismanul român alături de partenerul său german, André Begemann au acces în careul de aşi al competiţiei poloneze după ce au surclasat cuplul Tomislav Brkic (Bosnia)/Ante Pavic (Croaţia) cu scorul de 6-2, 3-6, 10-8.
Jucătorul român de tenis Florin Mergea. (Florin Mergea/facebook)
Marius Drăgoi
02.08.2019

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi germanul André Begemann se află la un singur meci de marea finală a probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Sopot (Polonia), dotat cu premii totale de 92.040 euro, graţie succesului obţinut, joi, în faţa sportivilor Tomislav Brkic (Bosnia)/Ante Pavic (Croaţia) - principalii favoriţi la cucerirea trofeului.

Mergea şi Begemann s-au impus după o oră şi 23 de minute cu scorul de 6-2, 3-6, 10-8.

În turul precedent cei doi treceau de cuplul Martin Cuevas (Uruguay)/Facundo Mena (Argentina) cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6.

Semifinaliştii turneului challenger de la Praga de săptămâna trecută şi-au asigurat un cec de 1.840 de euro şi 35 de puncte ATP la dublu.

În semifinale cei doi iubitori al sportului alb se vor duela cu tenismenii Marco Bortolotti (Italia)/Christopher O'Connell (Australia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor