Campionatul Naţional de BIKE TRIAL 2024 şi Micul Trialist. Cei mai buni rideri din ţară aşteptaţi la Rădăuţi

(JOEL SAGET / AFP / Getty Images)
Ana Ion
08.05.2024

Iulian Zaharie, campion naţional şi internaţional la bike trial îi invită pe iubitorii de ciclism - adulţi şi copii - să participe la două dintre cele mai aşteptate competiţii de ciclism trial din România dedicate lor: Campionatul Naţional de BIKE TRIAL 2024 şi ediţia a şasea a concursului MICUL TRIALIST. Cele două evenimente vor avea loc în inima oraşului Rădăuţi, în parcarea centrală, pe 19 mai.

Concursul dedicat copiilor "MICUL TRIALIST" se doreşte a fi cel mai mare concurs de biciclete pentru copii din ţară, cu un traseu special conceput, care va include mini rampe şi boxe, delimitate clar pentru siguranţa şi orientarea participanţilor. Vor exista 5 categorii de vârstă pentru copii între 3 şi 16 ani. Fiecare "Mic Trialist" va primi un pacheţel de start la înscriere. Toţi participanţii vor pleca acasă cu diplome, iar pentru cei de pe podium vor fi premii garantate. Cei mai buni dintre ei, câştigătorii locului I vor pleca acasă cu câte o biciletă, se arată în comunicatul remis Epoch Times.

După finalizarea concursului pentru copii, participanţii sunt invitaţi să rămână la marele show pe care îl vor oferi profesioniştii din România la bike trial. Competiţia pentru adulţi Campionatul Naţional de BIKE TRIAL va aduna laolaltă cei mai buni rideri din ţară, inclusiv pe Iulian Zaharie, care va concura alături de ei.

Organizatorul, Iulian Zaharie, este un sportiv de excepţie cu peste 15 ani de experienţă în competiţiile de top şi îşi foloseşte talentul şi disciplina pentru a inspira şi motiva tinerele talente. Prin organizarea acestui eveniment de amploare, Iulian îşi propune să promoveze sportul şi să stimuleze activitatea fizică în rândul copiilor, având ca obiectiv participarea a cel puţin 400-500 de copii, grupaţi în cinci categorii de vârstă.

Iulian Zaharie
Iulian Zaharie

"Organizarea acestor competiţii necesită nu doar pasiune şi dedicare, ci şi suportul comunităţii şi al partenerilor. Avem nevoie de implicarea sponsorilor şi a partenerilor media pentru a face posibil acest festival al ciclismului.", se mai arată în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor