Florin Mergea calificat în sferturile de dublu ale turneului challenger de la Sopot

Tenismanul român alături de partenerul său german André Begemann au reuşit să surclaseze pe sportivii Martin Cuevas (Uruguay)/Facundo Mena (Argentina) cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6, miercuri, în primul tur al competiţiei poloneze.
Jucătorul român de tenis Florin Mergea.
Jucătorul român de tenis Florin Mergea. (Florin Mergea/facebook)

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi germanul André Begemann a început perfect turneul challenger de la Sopot (Polonia), dotat cu premii totale în valoare de 92.040 euro, învingând cuplul Martin Cuevas (Uruguay)/Facundo Mena (Argentina) cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6.

Semifinaliştii turneului challenger de la Praga de săptămâna trecută şi-au asigurat victoria în urma unui duel destul de strâns care s-a terminat după o oră şi 18 minute de joc efectiv.

A fost un joc excepţional făcut de Mergea şi partenerul său german, care s-au luptat aproape de la egal la egal, diferenţa pe tabela de marcaj de la finalul întâlnirii fiind dată de o mai bună concentrare şi o ambiţie mărită a celor doi campioni, care au ştiut să gestioneze inteligent momentele cheie ale jocului. Cei doi şi-au asigurat un cec în valoare de 1.090 euro, respectiv 18 puncte ATP la dublu.

În continuare urmează un meci destul de dificil pentru perechea româno-germană, care vor întâlni pe principalii favoriţi, Tomislav Brkic (Bosnia) şi Ante Pavic (Croaţia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport