Ciprian Ciucu: Atmosferă toxică, golănie în Primăria Capitalei. Un "coleg" m-a ameninţat cu bătaia

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu îi acuză pe unii dintre colegii săi de la putere că l-a ameninţat cu bătaia, chiar în biroul preşedintelui de şedinţă.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Golănie la Primăria Capitalei, sau acel moment în care eşti ameninţat cu bătaia de un "coleg" din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a scris joi, pe pagina sa de socializare, liberalul Ciprian Ciucu.

"Deranjat de declaraţiile mele prin care am expus cum banii de la investiţii se duc către buzunarele pesediştilor din consiliile de administraţie ale firmelor nou înfiinţate de către Firea/PSD/ALDE, colegul Mircea Ardeleanu m-a ameninţat cu bătaia, "un scaun în cap" asta chiar în biroul Preşedintelui de Şedinţă, unde mă aflam pentru a fi prezent la lucrările comisiei de transporturi din Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi de faţă cu vreo 10 oameni", a declarat Ciprian Ciucu.

Consilierul PNL susţine că acesta este atmosfera toxică din Primăria Municipiului Bucureşti.

"Vă imaginaţi, pe mine mă afectează la 14 metri în spate, astfel de ameninţări pentru că sunt bărbat. Dar, după cum ştiţi, au fost colege de la Uniunea Salvaţi România care au fost bruscate", a precizat Ciprian Ciucu.

Întrebat dacă i-a răspuns în vreun fel lui Mircea Ardeleanu, liberalul a replicat: "Ce ar fi fost de zis? Colegii lui au sărit să-l liniştească iar eu am părăsit incinta".