Cătălin Ivan: Statul paralel este însuşi Liviu Dragnea!

Statul paralel este însuşi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, şi care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci, opinează europarlamentarul Cătălin Ivan.
Loredana Diacu
20.11.2017

alte articole

Conferinţă de presă la sediul PSD , susţinută de Corina Creţu şi Cătălin Ivan. În imagine, Cătălin Ivan (Epoch Times România)
Loredana Diacu
20.11.2017

Statul paralel există, iar Liviu Dragnea este exponentul său cel mai notoriu, opinează, pe Facebook, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, afirmând că Dragnea şi ai lui sunt tot mai rupţi de realitate. Comentariile lui Ivan vin în contextul în care PSD a adoptat, la şedinţa CExN, o rezoluţie în care înferează statul ilegitim şi paralel.

"Am văzut rezoluţia partidului din care fac parte şi, ca orice membru de partid, am citit-o cu tristeţe şi dezamăgire. Liviu Dragnea şi cei din jurul său sunt tot mai rupţi de realitate. PSD este deturnat cu bună ştiinţă de la scopul sau real, de partid de stângă, şi este târât într-o luptă cu un duşman imaginar, un rău general care vine de undeva, din afară dar şi din ţară, de la servicii, de la multinaţionale, de la bănci, de la ambasade, de oriunde mai puţin de la conducerea partidului. Membrii de partid trebuie să fie convinşi că, deşi nu este clar cu cine şi pentru ce luptă, miza este uriaşă, iar generaţiile viitoare le vor fi recunoscătoare.

În realitate, statul paralel chiar există şi este uşor de identificat. Nu cred însă că Liviu Dragnea cere PSD-ului să lupte cu el din moment ce tocmai Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al acestui stat paralel. Vorbim de acei câţiva politicieni şi funcţionari publici, extrem de bogaţi, lucrători toată viaţa lor la stat, membri ai unor reţele transpartinice de tip mafiot menite să fure miliarde de euro din banii publici, să treacă după bunul plac proprietăţi ale statului în domeniul privat, în proprietatea lor", scrie Ivan.

Europarlamentarul mai opinează că România a fost sărăcită de multe miliarde de euro în doar câţiva ani de zile de către politicieni.

"Afacerile lui Liviu Dragnea cu oamenii lui Traian Băsescu fix în anul 2009 când PSD era în luptă electorală directă cu acesta spune multe despre agenda ascunsă a actualului lider social democrat. Da, există statul paralel. Numai că statul paralel este însuşi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, şi care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci", adaugă Ivan.

Cătălin Ivan mai atrage atenţia că în Teleorman şi în România, săracii devin tot mai săraci în timp ce afacerile lui Vâlcov şi Dragnea prosperă şi se întreabă "cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat împotriva statului paralel?"

"Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea?", concluzionează Ivan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor