Dragnea, comparat cu Iliescu. "Dacă atunci erau legionari şi agenţi străini, acum e statul paralel"

Liviu Dragnea şi PSD manipulează, exact aşa cum o făceau Ion Iliescu şi FSN în 1990, minţind oamenii că forţe oculte ameninţă ţara. Dacă atunci erau legionari şi agenţi străini, acum e statul paralel, susţine deputatul Adrian Claudiu Prisnel.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Asemenea lui Ion Iliescu, care în 1990 chema minerii să zdrobească Piaţa Universităţii, liderul PSD Liviu Dragnea îşi cheamă trupele de partid în stradă, să-i apere puterea personală, obţinută prin furt din banii publici şi abuz în funcţie, a acuzat, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

"Ca să scape de închisoare, Dragnea e gata să arunce ţara în haos şi asmute oamenii împotriva instituţiilor legitime ale statului. A mai încercat o dată, în februarie, prin organizarea de contramanifestaţii la protestele împotriva OUG 13 şi a eşuat. Liviu Dragnea şi PSD manipulează, exact aşa cum o făceau Ion Iliescu şi FSN în 1990, minţind oamenii că forţe oculte ameninţă ţara. Atunci erau legionari şi agenţi străini, acum e statul paralel. Istoria a demonstrat însă că Ion Iliescu este cel care a primejduit dezvoltarea României din care milioane de români au plecat în căutarea unei vieţi mai bune", a declarat Prisnel.

Parlamentarul şi-a exprimat speranţa că din ce în ce mai mulţi români s-au trezit şi au înţeles că nu România e în pericol, ci Dragnea care trebuie să răspundă pentru că a furat, împreună cu prietenii lui, din banilor lor, în afacerea Teldrum.

"Dragnea declanşează războiul împotriva românilor care-şi doresc o ţară normală, ca afară. Mitingurile anunţate sunt o sfidare la adresa oamenilor care protestează, voluntar, pentru că s-au săturat de abuzul de putere, lăcomia şi incompetenţa PSD, care transformă România într-un stat eşuat. Şi sunt o înfruntare a partenerilor internaţionali - Comisia Europeană, OLAF - care atrag atenţia că România face paşi înapoi în privinţa democraţiei, luptei anti-corupţie şi sănătăţii economiei", a precizat Prisnel.

Deputatul a subliniat că partidul pe care îl reprezintă va lupta împotriva adoptării legilor anti-justiţie "care vor instaura nedreptatea în România şi vom scoate la lumină toate abuzurile PSD împotriva economiei".

"Îi spunem lui Liviu Dragnea că el nu e România şi că România este a noastră, a celor care dorim binele ei", a conchis Prisnel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne