Adversara Simonei Halep în semifinale va fi Jelena Ostapenko, care a învins-o pe Sorana Cîrstea (video)

Sorana Cîrstea nu a reuşit să treacă de partenera ei de dublu, Jelena Ostapenko, în sferturile turneului de la Beijing, aşa că Simona Halep va avea o nouă ocazie de a-şi lua revanşa în acest turneu.
Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko.
Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko. (twitter.com)
Flori Mladin
06.10.2017

Într-o partidă din optimile turneului WTA Premier Mandatory “China Open” de la Beijing, cu premii în valoare de 6.381.679 USD, Sorana Cîrstea (locul 44 WTA) a fost învinsă de letona în vârstă de 20 de ani Jelena Ostapenko (8 WTA, aflată la cel mai bun clasament al carierei), cu scorul de 4-6, 4-6.

Astfel că Simona Halep va avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa letonei pentru înfrângerea suferită în finala turneului de Mare Şlam de la Roland Garros din acest an.

Jelena Ostapenko a început anul pe locul 43 WTA şi se situează pe poziţia a 7-a în clasamentul sezonului 2017, în principal datorită victoriei de la turneul de la Roland Garros.

Ostapenko a mai jucat juca finala la WTA Premier Charleston, semifinale la WTA Internaţional Auckland şi Praga, iar după victoria de la French Open a reuşit să se califice în sferturile de finală de la Wimbledon, a jucat optimi la US Open, a câştigat turneul WTA Internaţional Seul şi a ajuns în semifinale la WTA Premier 5 Wuhan.

Ostapenko este deja calificată la Turneul Campioanelor de la Singapore.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor