5.000 de steaguri tricolore în Pireu

Steagul României. (Andrei Popescu/Epoch Times România)
P. P.
15.11.2013

Românii îşi vor uni vocile pe stadionul „Georgios Karaiskakis” din Pireu şi vor aclama naţionala româniei în timp ce 5.000 de steaguri tricolore pregătite pentru coregrafia fanilor vor flutura din peluza oaspeţilor.

Biletele la meci s-au vândut repede, casa de tichete s-a închis de aseară, iar majoritatea conaţionalilor noştri stabiliţi în Grecia care au reuşit să îşi procure intrarea pe stadion au făcut-o cu ajutorul intermediarilor locali.

Din ţară, 1.700 de suporteri s-au urcat în maşini, trenuri şi avioane şi au străbătut amar de drum până la eleni. Mulţi dintre ei n-au reuşit să ia bilet în sectorul românesc dar poate forţele de ordine vor fi îngăduitoare şi ne vor permite să ne aranjăm compact.

Coregrafia a fost aranjată, simplu, ca pe vremurile mai puţin bune, în care mulţimile de oameni aplaudau la comandă. Acum vor aplauda din extaz, din pasiune şi din bucurie. 5.000 de steaguri tricolore au fost pregătite, mulţi le vor flutura şi le vor arunca, sau poate mulţi nici măcar nu le vor flutura.

Grecii au şi ei coregrafia lor. Pe fiecare scaun au fost împărţite cartoane albe şi albastre, pe toate 27.000 de mii. Dar numărul nu contează, să vedem care „coregrafie-i” mai tare.

Hai România!!!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor