William Brînză spune că este o eroare faptul că PDL Diaspora nu are un reprezentant în conducere

Epoch Times România
02.07.2012

Deputatul William Brînză consideră că este o eroare faptul că PDL nu are un reprezentant în conducerea partidului, dar susţine că îşi va continua proiectele.

”Mulţumesc tuturor românilor din ţară şi străinătate care mi-au transmis mesaje de susţinere atât sâmbătă, cât şi în cursul zilei de ieri (n.r. - duminică) şi doresc să îi asigur, pe această cale, că rămân un om de partid, un om care îşi va continua proiectele indiferent dacă are sau nu o funcţie de conducere în Biroul Permanent PDL. Reprezentanţii PDL Diaspora, ca şi mine de altfel, au rămas surprinşi că în ciuda unui track record de succes şi mă refer aici la alegerile parlamentare din 2008, în cadrul cărora Organizaţia PDL Diaspora a câştigat toate colegiile, la alegerile prezidenţiale din 2009, unde Organizaţia a avut un procent de peste 80% în favoarea preşedintelui Traian Băsescu şi, nu în ultimul rând, la acţiunile derulate împreună cu mine din 2008 până în prezent, care se ridică la peste 400, ceea ce înseamnă circa 100 pe an (acţiuni publice prezentate tuturor colegilor de partid - deputati, senatori, membrii BPN-, dar şi presei), publice pe site-urile mele ( www.williampdleuropa.eu sau pe facebook ), Organizaţia noastră nu a convins că merită să facă parte din echipa de conducere a partidului”, se arată într-un comunicat.

Deputatul William Brînză le transmiste tuturor membrilor din diaspora că, în pofida acestei realităţi, ”echipa PDL Diaspora se va mobiliza şi, sub directa îndrumare a preşedintelui ales al PDL şi a membrilor BPN, va munci şi mai mult în vederea reparării unei posibile erori, dar şi pentru obţinerea unor rezultate cu care partidul, dar şi electoratul, să se mândrească”.

La Convenţia Naţională Extraordinară a PDL de sâmbătă a fost aleasă noua conducere a partidului.

Cei 15 noi vicepreşedinţi ai PDL sunt: George Scripcaru (843 de voturi), Mircea Hava – 813, Gabriel Berca – 807, Anca Boagiu – 778, Constantin Ostaficiuc – 766, Raluca Turcan – 740 de voturi, Andreea Paul – 707, Cristian Boureanu – 706, Sever Cotoi Voinescu – 699, Radu F.Alexandru – 656, Traian Igaş – 602, Aurelian Florin Popescu – 597, Alin Tişe – 591, Costică Canacheu – 559 şi Sulfina Barbu cu 463 de voturi primite.

Printre cei care au pierdut funcţia de vicepreşedinţi se numără Silviu Prigoană, Sebastian Bodu, William Brînză, Tinel Gheorghe, Petru Luhan, Jean Marian Marinescu, Iliuţă Mihaela, Cristian Petrescu, Bucur Ştefan Stoica, Alin Silviu Trăşculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor