Vlad Voiculescu: Este incredibil modul în care Tudose, acest Socrate de Brăila, minte cu neruşinare

Premierul Mihai Tudose "minte cu neruşinare" că gradul de vaccinare a copiilor găsit de ministrul Sănătăţii Florian Bodog la începutul mandatului său era de sub 15% pentru vaccinurile obligatorii, şi-a exprimat indignarea tehnocratul Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, s-a declarat revoltat de ultimele declaraţii făcute de premierul Mihai Tudose privind gradul de vaccinare din perioada Cabinetului Cioloş.

"Este nedrept şi domnul ministru Bodog nu spune şi nu a spus nimeni. La începutul mandatului domniei sale, gradul de vaccinare a copiilor era sub 15 % pentru vaccinurile obligatorii. De aici am plecat (cu legea vaccinării — n.r.). Este incredibil", a declarat premierul Mihai Tudose, într-un interviu la Antena 3.

Incredibil într-adevăr este modul în care domnul Tudose, acest Socrate de Brăila, minte cu neruşinare. Informarea privind Programul Naţional de Vaccinare adresată chiar domniei sale chiar de domnul Bodog spune cu totul altceva... şi anume că rata de vaccinare pentru ROR era 86% pentru prima doză şi 67% pentru a doua doză.

Acelaşi raport spune că la 31 decembrie 2016 erau 204.652 doze de vaccin ROR în stoc. Raportul Ministeriului Sănătăţii de acum două săptămâni aici", a reacţionat fostul ministru Vlad Voiculescu, pe pagina sa de Facebook, adăugând hashtag-ul #MinciuniPSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne