Vinovaţii pentru creşterea datoriilor la Oltchim, reclamaţi la DNA

Persoanele şi instituţiile suspectate că sunt vinovate de creşterea datoriilor combinatului Oltchim vor fi anchetate de Direcţia Naţională Anticorupţie, la sesizarea Guvernului.
Conferinţă de presă cu tema privatizării OLTCHIM, susţinută de Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Remus Vulpescu (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
25.09.2012

Persoanele şi instituţiile suspectate că sunt vinovate de creşterea datoriilor combinatului Oltchim vor fi anchetate de Direcţia Naţională Anticorupţie, la sesizarea Guvernului.

Sesizările vor fi făcute pe baza concluziilor investigaţiei iniţiate de către Ministerul Finanţelor şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), a anunţat premierul Victor Ponta. El a precizat că nu se aşteaptă ca, prin acest demers, să fie recuperat foarte mult din pierderile înregistrarea de-a lungul anilor la Oltchim, dar că este necesar să fie stabilite persoanele vinovate.

Declaraţiile lui Ponta vin după ce Dan Diaconescu a fost declarat câştigător al licitaţiei pentru privatizarea combinatului Oltchim, după ce a oferit cel mai mare preţ pentru pachetul de 54,8% din acţiunile deţinute de stat. Până în prezent, el nu a achitat banii promişi şi nici nu a semnat contractul de privatizare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor