Vine Nicolicea? Tudorel Toader: "Nu mă voi mai afla la frâiele ministerului" / Ministrul a revenit cu precizări

Tudorel Toader(Ministrul Justitiei),
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

UPDATE. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a negat, într-o postare pe Facebook, informaţiile apărute în presă privind eventuala sa remaniere.

"Astăzi am avut o întrevedere cu reprezentanţii Sindicatului Grefierilor! Contrar celor afirmate în spaţiul public, nu am făcut declaraţii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale!", a scris Tudorel Toader.

* * *

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre care se tot zvoneşte în presă că ar putea fi remaniat, a transmis un mesaj interpretabil către sindicatul grefierilor, în contextul întâlnirii programate pentru marţi dimineaţă.

"Va trebui să contramandăm întâlnirea pentru că nu mă voi mai afla la frâiele ministerului", a scris Tudorel Toader, potrivit Realitatea Tv.

Ministrul Justiţiei se află în prezent în concediu de odihnă, după o serie de mesaje bizare postate pe Facebook, însă ar urma să se întoarcă miercuri pentru a prezenta rezultatele evaluării în cazul procurorului general Augustin Lazăr.

Merită menţionat că Tudorel Toader a intrat în concediu în plin scandal declanşat de raportul extrem de critic emis de Comisia de la Veneţia privind legile Justiţiei şi Codurile Penale, raport în urma căruia şeful statului i-a cerut demisia din funcţie pe motiv că "şi-a compromis definitiv credibilitatea".

În acelaşi timp, pe surse a fost constant vehiculată informaţia că liderul PSD Liviu Dragnea ar intenţiona să-l schimbe din funcţie pe Toader, pentru că refuză să îşi asume o ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere. Se zvoneşte, de asemenea, că deputatul Eugen Nicolicea - care tocmai a demisionat din fruntea Comisiei juridice - ar fi o opţiune pentru a ocupa portofoliul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne