Vila părintelui FNI scoasă la închiriere

Vă amintiţi reclama "Dormi liniştit, FNI lucrează pentru tine?" Ei bine, românii furaţi sau nu de FNI au acum ocazia să doarmă linişti în chiar casa lui Vîntu.
Sorin Ovidiu Vintu
Sorin Ovidiu Vintu (Epoch Times România)

Celebra vilă de pe strada Paris a lui Sorin Ovidiu Vîntu, "tătucul" FNI-ului ce a lăsat săraci mii de români în timp ce ei dormeau liniştiţi, a fost scoasă la închiriat, în regim hotelier.

Preţul unei suite cu un dormitor în opulenta locuinţă a lui Vîntu, dotată cu piscine, săli de forţă, jacuzi şi, în genere, cam cu tot ce banii pot cumpăra, începe de la peste 800 de lei/noapte. Potrivit evz.ro, preţul pentru toată vila ar fi în jurul sumei modice de 15.800 de lei/noapte.

"Aflată în Bucureşti, la 700 de metri de Muzeul Ţăranului Român, Luxury Villa Elise oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet wifi în întreaga proprietate. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unităţi includ o zonă de relaxare. Anumite camere au terasă sau balcon. Fiecare cameră oferă o baie privată cu cadă, bideu, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Puteţi juca tenis de masă la pensiune. Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" este la 700 de metri de Luxury Villa Elise, iar Parcul Herăstrău este la 1,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Henri Coandă, aflat la 13 km de Luxury Villa Elise", este anunţul prin care site-ul booking.com ofertează vila lui Vîntu.

Imagini cu ultra-luxoasa vilă a părintelui FNI, pot fi vizionate aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură