Victor Ponta primeşte "dezlegare" pentru alegeri de la Dragnea

PSD va face excepţie în cazul lui Victor Ponta şi nu va aplica prevederile din codul de etică al partidului care îi blocau candidatura la parlamentare, în contextul în care fostul premier se află în prezent sub control judiciar.
Liviu Dragnea(presedinte PSD)
Liviu Dragnea(presedinte PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

În ciuda faptului că este este sub control judiciar şi codul de etică al PSD îl împiedică să candideze la alegeri, fostul premier Victor Ponta va fi pe listele partidului pentru parlamentare. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Naţional de mai marii partidului.

"Victor Ponta candidează pe listele PSD-ului", a anunţat liderul PSD Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă decizia a fost luată prin vot, preşedintele social-democraţilor a replicat: "Nu era nevoie. S-a discutat, nu mai era nevoie să stăm cu mâinile pe sus".

Dragnea a mai precizat că "sunt toate şansele" ca personal să candideze.

"Dacă organizaţia din Teleorman mă propune, mă gândesc serios să mă aprob", a adăugat şeful PSD, precizând că nu va candida la Senat, "mai ales după votul de zilele trecute"”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne