Victor Ponta: Am stabilit cinci candidaţi din şase la sectoarele din Bucureşti

Preşedintele PSD, Victor Ponta. (www.victorponta.ro)
Epoch Times România
06.04.2012

Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, a declarat că au fost desemnaţi cinci dintre cei şase candidaţi pentru primăriile de sectoare, aceştia urmând să fie anunţaţi în perioada următoare.

"Am stabilit candidaţii la cinci sectoare urmând să-i anunţăm în perioada următoare. La sectorul 2 este un USL-ist. (...) Neînţelegându-ne la sectorul 6, candidatul de la 2 îl anunţăm la pachet", a precizat preşedintele PSD, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional.

El a reamintit că pentru primăriile sectoarelor 1, 3, 4 şi 5 sunt desemnaţi pentru a candida Andrei Chiliman, Robert Negoiţă, Cristian Popescu-Piedone şi Marian Vanghelie.

Preşedintele PSD a mai spus că, în cadrul Congresului USL, care va avea loc sâmbătă, vor fi adoptate trei rezoluţii, acestea fiind adoptate anterior, în cursul dimineţii de 7 aprilie, de fiecare partid component al Uniunii.

Victor Ponta, care a vorbit în numele PSD, a precizat că prima rezoluţie va prevede în mod categoric că social-democraţii nu vor colabora cu Traian Băsescu şi cu PDL.

Celelalte două documente se vor referi la faptul că PSD, PNL şi PC vor candida împreună la alegerile locale şi parlamentare, precum şi la faptul că vor fi desemnaţi pentru funcţiile de preşedinte şi premier liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor