Vanghelie îl acuză pe Ponta de corupţie şi le dă un caz concret procurorilor DNA

Supărat foc că a fost exclus din partid după mai bine de 20 de ani de activitate, primarul Sectorului 5 din Capitală, Marian Vanghelie, lansează acuzaţii pe bandă rulantă la adresa liderilor PSD care sunt direcţi implicaţi în eliminarea lui din PSD. Una dintre ultimele acuzaţii ale edilului este legată de corupţie cuplului Ghiţă-Ponta şi chiar le dă procurorilor DNA un caz concret de investigat.
Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
29.11.2014

Supărat foc că a fost exclus din partid după mai bine de 20 de ani de activitate, primarul Sectorului 5 din Capitală, Marian Vanghelie, lansează acuzaţii pe bandă rulantă la adresa liderilor PSD care sunt direct implicaţi în eliminarea lui din PSD. Una dintre ultimele acuzaţii ale edilului este legată de corupţia cuplului Ghiţă-Ponta şi chiar le dă procurorilor DNA un caz concret de investigat.

Ponta este cel mai corupt prim-ministru pe care l-a avut România. A avut dreptate Băsescu. Ponta intervine personal la primari şi preşedinţii de Consilii Judeţene pentru contractele lui Ghiţă. De exemplu, vă dau un caz concret: la Consiliul Judeţean Vaslui, Ponta a intervenit personal şi o firmă de-a lui Ghiţă a obţinut 8 milioane de RONI, aproape 2 milioane de euro, pentru o consultanţă din bani europeni, fără licitaţie. DNA poate verifica foarte uşor acest lucru. Sigur Ponta va face puşcărie, a declarat vineri Marian Vanghelie pentru ziarul Curentul.

Anterior, Marian Vanghelie vorbea despre strânsa legătură dintre premierul Victor Ponta şi deputatul Sebastian Ghiţă, spunând despre ei că sunt "legaţi ombilical", o problemă care a fost ridicată în rândul membrilor de partid.

"Fiind împuternicitul lui Ponta, este mai mare ca noi toţi şi el este peste noi toţi, că noaptea sau dimineaţa se întâlneşte cu Ponta şi decid asupra lui X, Y, Z. Şi spune: 'Victore, aici nu-i bine!'", a explicat edilul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor