USR nu va vota bugetul: este probabil unul dintre cele mai proaste avute de România vreodată

Uniunea Salvaţi România a anunţat, prin vocea deputatului Claudiu Năsui, că nu va susţine proiectul de buget întocmit de Guvernul Grindeanu.
Claudiu Năsui (USR)
Claudiu Năsui (USR) (Epoch Times Romania)

Acest buget este probabil unul dintre cele mai proaste pe care le-a avut România vreodată. Este bazat pe o perspectivă de creştere total exagerată şi mai grav o perspectivă de creştere modificată politic odată ce acest guvern a venit la putere, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Comisia Naţională de Prognoză, care e organul statului însărcinat să facă aceste prognoze să estimeze aceste creşteri, avea o creştere estimate de 4,3% care, după alegeri, s-a transformat în 5,2% exact atât cât era în programul PSD şi cât avea nevoie PSD ca să-şi facă cheltuielile pe care şi le-a propus.

Aceste cheltuieli sunt subevaluate. După cum indică şi Consiliul Fiscal avem o subevaluare masivă a cheltuielilor de asistenţă socială, de 1,4 – 1,5 miliarde, cheltuieli cu dobânzile subevaluate etc. şi o subestimare grosolană de 1,5 miliarde a contribuţiei României la Uniunea Europeană", a precizat Claudiu Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne