UNPR, partid cu "principii", deplânge "săracul PSD"

Ion Răducanu, deputat UNPR
Ion Răducanu, deputat UNPR (Facebook)

Liderul UNPR Timiş, deputatul Ion Răducanu, a declarat că în partid există un curent de opinie foarte puternic pentru intrarea în alegeri pe liste independente şi nu în alianţă cu PSD, partid care este "destructurat, săracul de el", relatează hotnews.

"Noi ne pregătim pentru alegeri, dar încă nu ştim cum o să... Deocamdată suntem într-o alianţă. Astăzi este valabilă varianta că vom candida pe liste comune cu PSD, ceea ce înseamnă că noi vom reprezenta 10 până la 15%, depinde de numărul de membri pe care îl vom avea la momentul respectiv. Astăzi avem 7.000 de membri. Să nu credeţi ca PSD e atât de puternic, e destructurat, săracul de el, de când le-au luat capii, că nu-i aşa de simplu", a declarat deputatul Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş, citat de debanat.ro.

"Există şi un curent în partid, un curent foarte puternic în UNPR să candidăm singuri. Avem primari în şapte mari oraşe: Baia Mare, Galaţi, Călăraşi, Severin şi altele, avem primari de comune, avem consilieri, deci putem candida şi singuri", a adăugat deputatul, adăugând că deocamdată susţine varianta în care UNPR rămâne în alianţă, argumentând că acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care partidul pe care îl reprezintă a ales să susţină Guvernul Ponta.

"În politică niciodată să nu spui niciodată. În politică nu ai prieteni, ai prieteni politici. Politica nu are la bază principii are interese. Am dat trei citate din trei mari gânditori! Orice se poate întâmpla”, a concluzionat Răducanu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne