Un bărbat care de 20 de ani petrecea singur Crăciunul primeşte o vizită specială [video]

Programul britanic BBC Breakfast a decis să facă tot posibilul pentru ca Terrence să aibă companie de sărbători.
Terrence
Terrence (captură video Youtube)

În emisiunea televiziunii britanice BBC Breakfast, a fost intervievat aum câteva zile un bărbat în vârstă, pe nume Terrence, care de 20 de ani petrecea singur ziua de Crăciun. Povestea sa a emoţionat publicul atât de mult, încât emisiunea a decis să-i pregătească o surpriză, astfel încât să se poată bucura de sărbători deosebite.

Dan Walker, unul dintre reporterii programului, a mers acasă la Terrence, în Oldham, pentru a-i face o vizită. Atunci când l-a întrebat despre amintirile sale de Crăciun, Terrence a explicat că obişnuia să petreacă Ajunul Crăciunului cu mama sa. El îi ducea mâncare şi cadouri, iar ea i-a mulţumit mereu, amintindu-i că există oameni care îşi petrec Crăciunul singuri. Şi chiar în această situaţie s-a aflat Terrence de câţiva ani.

Prin urmare, reporterii programului BBC Breakfast au decis să-i facă o surpriză acestuia. În timpul vizitei lui Walker, mai mulţi studenţi din Oldham College au intrat în casă şi i-au instalat un pom de Crăciun. În acel moment, Terrence era într-adevăr emoţionat şi a început să plângă. Dar surpriza nu s-a oprit aici. Dan Walker l-a întrebat care este colindul său preferat şi Terrence a răspuns: „Noapte de vis”. În afara casei se afla un cor care a interpretat celebra melodie pentru el.

Fanii programului au apreciat emoţionantul eveniment pe reţelele sociale. Cazul lui Terrence a început să fie cunoscut, iar conducerea BBC a decis să-l invite la una dintre emisiunile sale şi să-l întâlnească pe John Barrowman, un foarte popular prezentator din Regatul Unit. Când a ajuns la emisiune, publicul a interpretat „Noapte de vis” în onoarea lui Terrence, care s-a emoţionat din nou până la lacrimi.

20 de ani de singurătate terminaţi cu o surpriză incredibilă, o amintire care îl va însoţi în anii care vor veni!