Ultima dorinţă a unei profesoare: ghiozdane cu rechizite şcolare pentru copiii nevoiaşi în loc de flori

Ghiozdane
Ghiozdane (Print screen Twitter.com/DrBradJohnson)

Ultima dorinţă a unei profesoare înainte de a muri a fost ca cei care vor veni la înmormântarea sa să nu-i aducă flori ci ghiozdane încărcate cu rechizite şcolare, pentru a fi donate copiilor aflaţi în dificultate.

Aşa a fost Tammy Waddell, o femeie în vârstă de 58 ani care îşi iubea profesia şi care a avut nenorocul să fie victima unui cancer de colon care, din nefericire, i-a pus capăt zilelor la începutul lunii iunie. Până în acel moment, Tammy era o profesoară care îşi iubea meseria şi preda ore într-o şcoală din Georgia, Statele Unite.

Dar pasiunea pentru meserie nu a murit odată cu ea, a fost transmisă fiecărei persoane care a participat la înmormântarea sa, cu un ghiozdan încărcat cu ajutoare pentru copiii nevoiaşi.

Brad Johnson, vărul lui Tammy, a împărtăşit o fotografie pe Twitter, explicând că, culoarul bisericii plin cu ghiozdane se datora verişoarei sale. Atât tweet-ul cât şi fotografia au fost împărtăşite în reţelele sociale devenind o sursă de inspiraţie.

(Print screen Twitter.com/DrBradJohnson)

Aproximativ o sută de profesori au venit să-şi ia rămas bun de la Tammy. De asemenea, mulţi elevi au dorit să o omagieze, inclusiv elevii săi.

(Print screen Twitter.com/DrBradJohnson)

Fotografiile partajate pe Internet au inspirat multe alte persoane cu spirit caritabil care şi-au manifestat interesul de a participa la iniţiativă, creând astfel un val de solidaritate. De fapt, la un moment dat, Brad Johnson a trebuit să scrie un alt tweet în care le-a cerut tuturor acestor persoane să-şi îndrepte donaţiile spre alte şcoli unde există, de asemenea, mulţi alţi copiii care au nevoie de ajutor.