Udrea: Ponta umflă posturile de la Guvern, la MDRT a creat un nou post de secretar de stat

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea a scris joi pe blog că Victor Ponta ,,umflă fără nicio remuşcare” posturile de la Guvern, adăugând că ,,lăcustele USL au dat năvală” peste instituţiile statului.
Epoch Times România
01.06.2012

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea a scris joi pe blog că Victor Ponta ,,umflă fără nicio remuşcare” posturile de la Guvern, adăugând că ,,lăcustele USL au dat năvală” peste instituţiile statului.

,,Victor Ponta umflă fără nicio remuşcare schema de posturi a Guvernului pe care îl conduce pentru a crea locuri călduţe clientelei politice a USL. Procesul se întâmplă în paralel cu cel de epurare pe criterii politice a instituţiilor publice şi de instalare în funcţii a membrilor şi simpatizanţilor PSD, PNL şi PC. Lăcustele USL au dat năvală peste instituţiile statului” , a scris ea.

Democrat-liberala a mai spus că ultima ,,ispravă” a lui Ponta este înfiinţarea unui post de secretar de stat la Ministerul Turismului.

,,Ultima ispravă a lui Victor Ponta în lanul de lăcuste este înfiinţarea, prin Hotărâre de Guvern, a unui nou post de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT). – a motivat Premierul cu seninătate. Victor Ponta este relaxat deoarece ştie că plăteşte leafa noului demnitar din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni, şi nu din propriul său buzunar” , a adăugat Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti a precizat că atunci când ea a plecat de la conducerea MDRT instituţia funcţiona ,,ca la carte”. ,,Atunci când am plecat de la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, instituţia funcţiona ca la carte, era asemeni unei maşini care porneşte la prima cheie. Aveam în echipa de conducere, mereu alături de mine, doi secretari de stat. Unul dintre ei coordona şi domeniul turismului, o zonă foarte importantă pentru mine, în care am avut rezultate remarcabile, respectiv creşterea cu 16% a numărului de turişti în 2011” , a spus ea.

”Victor Ponta i-a înlocuit pe secretarii de stat din mandatul meu cu Marcel Boloş, girat de liberalul Ilie Bolojan, şi Iulian Matache, apropiat al PSD-istului Marian Oprişan. Iar ieri a mai inventat un post de acelaşi rang” , a relatat Elena Udrea.

Pedelista a spus că Victor Ponta a numit un al treilea secretar de stat la MDRT ori pentru că ceilalţi doi din USL nu făceau faţă situaţiei, ori pentru că trebuia găsit ,,încă un fotoliu călduţ” pentru cei de la putere.

,,De ce e nevoie de un secretar de stat în plus la MDRT şi încă de unul care să coordoneze turismul? Este în neregulă faptul că, în vremuri de criză, am înregistrat creşteri în acest domeniu? Nu există decât două posibilităţi, evident legate una de cealaltă: ori cei doi secretari de stat din USL care au fost deja numiţi nu fac faţă cerinţelor postului şi niciunul nu e în stare să îşi asume coordonarea turismului, ori trebuia găsit încă un fotoliu călduţ pentru alt protejat USL” , a comentat Udrea.

,,Având în vedere schimbările operate în lanul de lăcuste şi în structura de conducere a ministerului pe care l-am condus, ce va face Victor Ponta când timpul va demonstra faptul că trei USL-işti, la un loc, au rezultate mai slabe decât doi PDL-işti?” , a conchis Elena Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor