Udrea, la ceas aniversar: "A venit vremea să îmi iau rămas bun... a venit vremea unui nou început"

Ana Ion
27.12.2016

alte articole

Elena Udrea (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Ana Ion
27.12.2016

Fost ministru, fost deputat, nefiind aleasă în noul Parlament la alegerile din decembrie şi implicată în mai multe dosare penale, Elena Udrea anunţă că se retrage din politică, după 13 ani de activitate tumultuoasă. Anunţul a fost făcut de Udrea pe pagina de socializare, chiar de ziua ei de naştere.

Redăm mesajul fostei deputate:

Vă mulţumesc pentru urările de bine pe care mi le-aţi făcut pentru astăzi, când împlinesc 43 de ani...

Ultimii treisprezece ani din viaţa mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Dacă aş fi cu treisprezece ani în urmă, aş lua-o de la capăt, chiar dacă unele lucruri le-aş face diferit. A fost viaţa pe care mi-am dorit-o.
Am făcut ceea ce am crezut că e bine, am câştigat şi am pierdut, am urcat şi am coborât, am făcut lucruri corecte şi am greşit. Îmi asum tot şi mai ales ceea ce sunt.
Mulţi mă apreciaţi şi mai mulţi mă urâţi. Vă mulţumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordaţi!
Am fost treisprezece ani împreună şi este cu adevărat o onoare pentru mine. Aţi însemnat mai mult decât familia mea, aţi contat mai mult decât cei apropiaţi mie. V-am aparţinut mai mult vouă decât lor.
Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun... a venit vremea unui nou început.
Vă doresc să vă fie bine, să aveţi parte de lumină, de linişte, de pace, de credinţă, de încredere, de adevăr, de iubire, de prosperitate, de împliniri, de sănătate!
Vă doresc să aveţi parte de Fericire", scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Elena Udrea a candidat, în acest an, ca independent pentru un mandat de deputat şi a ratat intrarea în Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor