Udrea consideră că Predoiu nu are şanse la prezidenţiale

Cătălin Predoiu, prezidenţiabilul PDL
Cătălin Predoiu, prezidenţiabilul PDL (www.gov.ro)
Flori Mladin
29.11.2013

Deputatul PDL Elena Udrea, a comentat joi seară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, modul în care vede evoluţia candidaţilor la alegerile prezidenţiale, precum şi ultimele acţiuni ale PDL, potrivit pesurse.ro.

Elena Udrea şi-a exprimat opinia în legătură cu felul în care se comportă Cătălin Predoiu, candidatul propus de democrat-liberali pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

„Cătălin Predoiu a mers prin ţară să cunoască organizaţiile. Este un exerciţiu pentru dânsul (…) Cred că în timp va fi şi un candidat bun, la parlamentare. Este greu să duci un candidat cu jumătate din scorul partidului său. Să zicem că într-un an de zile are timp pentru a câştiga cealaltă jumătate. E greu să meargă în turul II”, a afirmat Elena Udrea.
La întrebarea dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României, deputatul democrat-liberal a spus că nu are intenţia de a candida. Ea a precizat că primul motiv este ca o eventuală competiţie între aceasta şi Predoiu nu ar fi corectă, Elena Udrea fiind un mebru vechi al PDL:
„Eu nu m-am gândit să candidez împotriva domnului Predoiu, deoarece după atâţia ani în partid nu am vrut să candidez împotriva unui om venit de câteva luni, adus strict pentru proiectul preşedinţiei. Nu m-aş fi aşezat în competiţie cu un om cu o istorie atât de scurtă”.
Un alt argument oferit de Udrea este faptul că nu este bine plasată în sondaje, intenţia de vot pentru aceasta fiind mai mică decât cea a partidului. Totuşi, ar fi posibilă o candidatură în anumite condiţii: „Dacă din toate analizele, teoretic vorbind, ar rezulta că din partea dreptei candidatul cu cele mai mari şanse ar fi Elena Udrea, ar fi o şansă. Adică, să am potenţialul cel mai mare”.

Elena Udrea a precizat deseori faptul că PDL şi PMP trebuie să fie unite pentru a conta în viitoarele alegeri, dorinţa deputatului democrat-liberal fiind „o dreaptă unită din care să facă parte şi Traian Băsescu”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor