Ţuţuianu acuză un "atac concertat": Securistul Oprea a ameninţat, a şantajat şi a împărţit funcţii

Fostul lider PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu, proaspăt exclus din partid alături de şeful PSD Ialomiţa, Marian Neacşu, afirmă că susţinătorii lui din organizaţie sunt presaţi şi cumpăraţi să întoarcă armele împotriva lui.
Adrian Ţuţuianu(PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)
Ana Ion
08.11.2018

Fostul ministru al Apărării Adrian Ţuţuianu a acuzat miercuri, în cadrul unui interviu acordat Digi24, un nou "atac concertat" împotriva sa "dirijat de conducerea centrală" a PSD.

"Totul a fost premeditat, sunt înregistrări din mai multe întâlniri din organizaţia Dâmboviţa, erau înregistrări şi dintr-o şedinţă a Comitetului executiv Judeţean şi astăzi mi s-a transmis prin intermediari că şi discuţia pe care am avut-o aseară cu primari, membrii Biroului Judeţean a fost transmisă în direct. Am spus, foarte bine, dacă s-a transmis în direct este încă o dovadă că este un atac concertat împotriva mea, dirijat de conducerea centrală. V-am spus că cel care a organizat această mizerie este Codrin Ştefănescu secondat de un fost deputat PPDD care îşi propune să facă carieră în PSD dar nu va reuşi - Radu Popa, de Oprea, provenit din securitate. Mai am de identificat, înregistrările au fost duse la un post TV concurent de la partid", a declarat Ţuţuianu.

Întrebat dacă se teme că vor fi şantajaţi cei care îl susţin, social-democratul a răspuns afirmativ.

"Sigur că da, s-a şi transmis azi dimineaţă. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, securistul Oprea a mers la sediul partidului la Târgovişte, a mers apoi la CJ. Într-un stil securistic tipic a ameninţat şi salariaţii CJ şi salariaţii de la partid, de la cabinetele parlamentare, pentru că noi avem în Dâmboviţa cabinetele parlamamentare găzduit de sediul partidului. A ameninţat şi diverşi şefi de servicii publice, a împărţit funcţii: prefect, subprefect, şef de servicii publice, secretar de stat, preşedinte la CJ, vicepreşedinţi pentru cei care vin alături de echipa lui şi a Rovanei Plumb. Le-a spus unor primari direct că urmează la Ministerul Dezvoltării regionale să se împartă banii rezultaţi din economii, s-au făcut licitaţii, a avut fiecare judeţ un număr de proiecte aprobate", a precizat Ţuţuianu.

Potrivit fostului lider PSD, judeţul Dâmboviţa are aproape 70 milioane de lei economie la acest moment, deci se pot acoperi 10-20-25 de proiecte.

"Le-a transmis clar unor primari că vor primi bani dacă se alătură Rovanei Plumb", a subliniat Ţuţuianu.

Pentru a citi integral interviul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor