Tudose, către Dragnea: De ce ai ales o clinică privată? Ia du-te, măi băiatule, la urgenţe la un spital normal

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times România)

Fostul premier Mihai Tudose şi-a "descărcat artileria grea", într-un interviu acordat podul.ro, asupra liderului PSD Liviu Dragnea, pe care îl consideră răspunzător de căderea liberă a PSD-ului în sondajele de opinie. În opinia sa, şeful PSD e mai interesat să îşi salveze pielea să nu ajungă la închisoare, decât de soarta partidului pe care îl conduce.

“Sondajele arată că PSD s-a prăbuşit la 24%. Căderea este liberă, certă. Eu sunt convins că PSD o să coboare până la 17-18% – cam ăsta-i nucleul dur al partidului, adevăratul său prag critic. Cu Dragnea şef, PSD se îndreaptă spre disoluţia totală, nu-i un secret pentru nimeni. Pe Dragnea nu-l interesează că distruge în mod programatic partidul, fiindcă el este preocupat doar să îşi salveze pielea şi să nu ajungă la închisoare. Asta-i unica sa miză, deşi pune partidul în gard”, a afirmat Tudose.

Tudose continuă în aceeaşi notă, întrebându-l pe liderul PSD de ce nu s-a internat într-un spital regional dacă este cu adevărat bolnav şi nu încearcă în realitate să evite termenul de judecată.

“De ce ai ales să te internezi într-o clinică particulară, şi nu într-un spital regional? Să te scoli în zori, să-ţi iei număr de aşteptare, să capeţi trimitere la RMN, să stai printre bacterii şi semeni bolnavi… Românii nu şi-au dat funcţia de al treilea om în stat şi sunt nevoiţi să treacă prin toate astea. Ia du-te, măi băiatule, la urgenţă, să vezi ce condiţii sunt acolo! Pe zi ce trece, toţi mai mulţi români se satură de minciunile şi abuzurile lui Dragnea”, a precizat Tudose.