Tudose bate cu pumnul în masă: ANAF, Antifraudă, Vama trebuie să înceapă să lucreze

Tot ce înseamnă control ANAF, Antifraudă, Vamă trebuie să lucreze şi să lucreze pentru români, a atras atenţia premierul Mihai Tudose.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Petreanu.ro)

O provocare în implementarea măsurilor din programul de guvernare este legată de asigurarea disciplinei financiare, astfel că tot ce înseamnă control ANAF, Antifraudă, Vamă trebuie să înceapă să lucreze aşa cum trebuie, a declarat marţi, pentru Antena 3, premierul Mihai Tudose.

"Nu, nu se poate vorbi de o temere, este o provocare. Singura provocare pe care o am - şi atunci celelalte vor funcţiona - o avem ca Guvern, este disciplina financiară. Tot ce înseamnă control ANAF, Antifraudă, Vamă va trebui să lucreze şi să lucreze pentru români", a precizat Mihai Tudose, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se referă la o intensificare a activităţii de control în următoare perioadă, premierul a replicat:

"Nu intensiv în perioada următoare, ci să înceapă să lucreze aşa cum trebuie şi nu numai pentru o perioadă, ci de acum încolo, că-s şase luni, că e un an, pe zece ani, pentru vecie. Că de asta sunt puşi acolo, să facă acest lucru".

Potrivit unor analişti, în România lipsesc la socoteală anual vreo 5-6 miliarde de euro numai din TVA, plus încă vreo 2-3 miliarde din accize.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne