Tudor Chirilă: Asistăm la spectacolul grotesc al unor penali. Cât le va mai lua românilor să dea cu ăştia de pământ?

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)

"Asistăm, într-adevăr, la spectacolul grotesc al unor penali!", scrie, pe Facebook, cântăreţul Tudor Chirilă, în opinia căruia războiul dintre Dragnea şi Grindeanu la care asistăm, este doar o luptă pentru putere de cea mai joasă speţa. "Cât le va mai lua românilor să dea cu toţi ăştia de pământ?", se întreabă artistul.

"Întrebarea de mai jos este legitimă. Asistăm, într-adevăr, la spectacolul grotesc al unor penali. Este foarte important să înţelegem că Grindeanu este fix din acelaşi aluat cu Dragnea. El este omul care nu a avut nicio problemă să treacă pe şest o ordonanţă (OUG13) care urma să-i salveze pe penali şi care a scos în stradă mai mulţi români ca în decembrie 89. Tot el e cel care încearcă zilele astea să-l resusciteze politic pe Victor Ponta. Asistăm la o luptă pentru putere de cea mai joasă speţă. Grindeanu nu este altceva decât un monstru politic în stare de embrion. Nimic mai mult. Mă întreb cât le va mai lua românilor să dea cu toţi ăştia de pământ", scrie Chirilă.

Postarea lui Tudor Chirilă vine ca răspuns la o întrebare pusă, de asemenea, pe Facebook de Oana Gheorghiu, una dintre cele trei fondatoare ale asociaţiei Dăruieşte Viaţă, ONG ce se ocupă de sprijinirea bolnavilor de cancer.

Nu vă supăraţi că întreb, dar ce epitet ni se potriveşte nouă, celor vreo 20 de milioane, care stăm şi ne uităm cum o mână de penali (în diferite stadii, de la urmăriţi până la condamnaţi definitiv) îşi bat joc de noi?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne