Traian Băsescu: Nu mă îngrijorează amânarea deciziei CCR. Ei trebuie să aibă documente originale în dosare

Traian Băsescu a precizat miercuri seară că amânarea deciziei CCR nu îl îngrijorează, că ştia că decizia Curţii privind referendumul va fi luată joi şi că CC trebuie să aibă la dosar "documente originale, nu trimise la BEC".
Traian Băsescu (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
02.08.2012

Traian Băsescu a precizat miercuri seară, la plecarea de la sediul său de campanie, că amânarea deciziei CCR nu îl îngrijorează, că ştia că decizia Curţii privind referendumul va fi luată joi şi că CC trebuie să aibă la dosar "documente originale, nu trimise la BEC".

Răspunzând unei întrebări, preşedintele suspendat a declarat că ştia că decizia CC va fi joi, menţionând că nu este îngrijorat de amânare.

Întrebat de jurnalişti de ce crede că CCR a mai cerut documente de la MAI şi INS, Traian Băsescu a explicat că judecătorii Curţii trebuie să aibă în dosare "documente originale, nu trimise la BEC".

Şi preşedintele CCR, Augustin Zegrean, anunţase miercuri seară că judecătorii Curţii trebuie să aibă documente oficiale, trimise către ei de instituţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor