Traian Băsescu: Aş fi vrut să candideze Cristian Preda la şefia PDL, Blaga nu mai are potenţial de creştere

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Întrucât actualul preşedinte Vasile Blaga nu mai are potenţial de creştere ar fi vrut ca la şefia PDL să candideze Cristian Preda, a declarat marţi preşedintele Traian Băsescu.

"Eu ţin la Blaga foarte mult, dar îi spun "Stop, pentru că îngropi PDL, şi nu aş vrea sa îl îngropi". Vasile nu mai are potenţial de creştere. Probabil potenţialul lui s-a suprapus cu al meu, suntem şi în aceeaşi generaţie", a declarat preşedintele la Digi 24 TV.

Şeful statului adăugat că ar fi vrut ca la şefia PDL să candideze Cristian Preda, care s-a apropiat de partid în ultima vreme, dar şi că Elena Udrea poate fi o soluţie pentru PDL, pentru că are potenţial de creştere.

Preşedintele Băsescu: "Nu am fost sprijinit de Masonerie"

Şi Monica Macovei poate însemna o soluţie, dacă demonstrează că rămâne aproape de partid, întrucât este simbolul luptei anticorupţie, a mai precizat Traian Băsescu.

Preşedintele a mărturisit că nu înţelege de ce a plecat Mihai Stănişoară din PDL, apoi, fiind întrebat dacă poate fi vorba despre facilitarea accesului la serviciile secrete, Băsescu a răspuns: "Vă dau scris că nu".

"Poate doar în apropierea de Masonerie", a menţionat Traian Băsescu, precizând în acest context că şi Sorin Frunzăverde a trecut la PNL.

Preşedintele Băsescu a mai precizat că el personal nu a fost sprijinit de Masonerie - sau cel puţin nu a conştientizat acest lucru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne