Blaga: Dacă pierd şefia partidului, voi fi soldat disciplinat al PDL

Vasile Blaga şi-a depus candidatura la preşedinţia PDL cu sloganul, ”Romînia dreaptă, PDL-dincolo de lozinci”
Vasile Blaga şi-a depus candidatura la preşedinţia PDL cu sloganul, ”Romînia dreaptă, PDL-dincolo de lozinci” (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
07.03.2013

Unul dintre cei trei candidaţi la preşedinţia PDL, Vasile Blaga, a declarat că este sigur că nu va pierde şefia partidului, dar dacă totuşi se va întâmpla aşa, va fi un soldat disciplinat al Partidului Democrat Liberal.

"În primul rând cred că nu voi pierde. Dar dacă se va întâmpla acest lucru, voi face ce am făcut şi în iunie 2011, după Convenţia din mai 2011- soldat disciplinat al Partidului Democrat Liberal. Voi susţine proiectele partidului", a declarat Vasile Blaga, care şi-a depus candidatura alături de Elena Udrea şi Monica Macovei.

Despre preşedintele Traian Băsescu, Blaga a afirmat că nu crede că va influenţa votul în partid.

"Domnul preşedinte nu a fost şi nu este nici duşmanul meu, nici al partidului. Pe de altă parte, sunt 5.000 de oameni care vor judeca cu capul lor şi va fi un vot absolut liber. Nu vor mai avea telefoane mobile în buzunar să vadă şeful de organizaţie cum au votat, nu vor mai avea camere de luat vederi deasupra cabinelor de vot. Va fi un vot absolut liber", a precizat Blaga.

Actualul preşedinte al PDL a fost miercuri la Craiova, unde şi-a prezentat moţiunea cu care va candida la Convenţia Naţională din 23 martie, la care se va alege noua conducere a partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor