Tragedia din Colectiv mai seceră o viaţă

Incendiul din Colectiv continuă să ucidă. Încă o persoană a încetat luni dimineaţă din viaţă, după patru luni şi jumătate de suferinţă.
Comemorare a victimelor incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucureşti. (Epoch Times România)
Ana Ion
14.03.2016

Încă o victimă a incendiului din clubul Colectiv a încetat din viaţă luni, la patru luni şi jumătate după dramă. Aceasta este cea de-a 64-a persoană care şi-a pierdut viaţa în urma tragediei.

Radu Sienerth, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Petroşani, era internat la Spitalul Foreasca din Capitală şi se afla într-o stare gravă din momentul în care a fost internat, relatează gandul.info.

La momentul producerii incendiului, Radu era student la ASE Bucureşti, la Marketing, luase parte la programul de Internship al Guvernului României, făcând practică la Ministerul Economiei. Conform presei locale, tanârul a fost fiul fostului şef al minei Livezeni, Ioan Sienerth, şi fusese internat după tragedia din Colectiv cu arsuri grave, inclusiv ale căilor respiratorii. Medicii au făcut eforturi să-l ţină în viaţă însă luni, calvarul rănitului a luat sfârşit.

Reamintim că 64 de oameni au încetat din viaţă în urma incendiului din Colectiv, iar alţi circa 200 au ajuns în spitale.

Tragedia a scos zeci de mii de oameni în stradă la începutul lunii noiembrie, mobilizaţi sub sloganul "Corupţia Ucide". După prima zi în care mulţimea a irupt în centrul Capitalei cerând demisia celor vinovaţi pentru această tragedie, Ponta şi Piedone şi-au dat demisia. Ulterior, vicepremierul Oprea a demisionat şi el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor