Trăgătorul Ion Ştefan Rareş, desemnat sportivul anului în judeţul Braşov

Epoch Times România
30.12.2014

Trăgătorul Ion Ştefan Rareş a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului în judeţul Braşov în ancheta realizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST).

Ion Ştefan Rareş, de la CSU Braşov, antrenat de Cristina Bălan, care a fost desemnat sportivul anului şi de către Consiliul Judeţean Braşov, a ocupat primul loc la concursul "Meyton Cup Tirol", în Austria, la pistol aer comprimat individual, 60 de focuri, şi a fost dublu vicecampion mondial universitar în 2014.

Potrivit unui comunicat, locul secund în ierarhia întocmită de DJST Braşov a fost ocupat de Valeriu Ioan Achiriloaie (ACS Corona 2010 Braşov/schi alpin), clasat pe poziţia a 46-a în proba de coborâre din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci.

Podiumul a fost completat de Iulian Pitea (CSS Dinamo Râşnov/sărituri cu schiurile), şi el participant la JO de la Soci.

Locul patru a revenit handbalistei Aurelia Brădeanu (ACS Corona 2010 Braşov), pe cinci s-a situat hocheistul de origine ucraineană (naturalizat) Evgheni Pisarenko (ACS Corona 2010 Braşov), iar înotătorul Alexandru Coci (CSM Braşov) a fost al şaselea în ierarhie.

Cristian Mocanu (ACS Corona 2010 Braşov/patinaj viteză) a terminat pe poziţia a şaptea, înotătorul Alin Coste (CSM Braşov) a fost al optulea, Andreea Agafiţei (CSm Braşov/tir sportiv) a fost a noua în clasament, iar poziţia a zecea a fost ocupată de Carină Militaru (sărituri cu schiurile/CSS Braşovia Braşov).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor